Kapcsolódó tartalmak: őstermelők

Hír: Várhatóan augusztus közepéig kapják meg az új őstermelői igazolványokat a termelők

2016. július 18. 08:23
 
A közbeszerzés elhúzódása miatt egy-két hetet csúszhat az új őstermelői igazolványok elkészítése, így várhatóan augusztus közepéig kapják meg azokat a termelők - közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke Budapesten sajtótájékoztatón.

Hír: Ellenőrizhetők az őstermelők jogosultságai - Okostelefonos alkalmazást fejlesztett az agrárkamara

2016. szeptember 01. 10:16
 
A nyilvános őstermelői adatok lekérdezésére szolgáló okostelefonos alkalmazást és internetes felületet fejlesztett a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) - közölte az agrárkamara.

Hír: Őstermelők figyelem! Fontos határidő érkezik

2016. december 05. 08:24
 
Elvesztik érvényességüket december végén a régi őstermelői igazolványok - mondta a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szóvivője vasárnap este az M1 csatornán.

Hír: Az őstermelők csak magukra számíthatnak az adóbevallásuk elkészítésekor

2017. április 27. 07:20
 
A NAV segítségéről le kell mondaniuk.

Hír: Őstermelők és élelmiszeriparban dolgozók figyelem: számít az Ön véleménye!

2018. augusztus 21. 08:47
 
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) és a Hétfa Kutatóintézettel (HKI) közös felmérésében az őstermelőket kérdezik a járulékfizetési gyakorlatról, az élelmiszer-gazdasági vállalkozások esetében pedig a foglalkoztatási nehézségeit és piacra jutási problémáit igyekeznek feltárni - ehhez kérik az érintettek segítségét.

Hír: Őstermelők! NAV ellenőrzések október közepétől

2018. október 11. 08:53
 
Az adóhatóság megyei, fővárosi igazgatóságai október 15-től vizsgálatot indítanak az őstermelői tevékenységet folytató adózók körében.

Hír: Van idő a hibák kijavítására

2018. október 15. 09:21
 
Számos termelőtől várják az egységes kérelmek adatainak pontosítását
 
 

Hír: 1500 diák került közelebb a hazai agráriumhoz

2019. június 05. 07:49
 
A rendezvények kimondott célja volt, hogy a fiatalokból a változó trendekre nyitott, azokat befogadó és tudatosan vásárló célcsoportot hozzanak létre

Hír: Csökkennek az őstermelők és a családi gazdaságok adminisztrációs terhei

2020. október 09. 08:27
 
Átalakul a családi gazdaságok jogi háttere, így 290 ezer őstermelőnek és 83 ezer családi gazdaságban dolgozó embernek csökkennek az adminisztrációs terhei, a cél a családi gazdaságok erősítése és a generációváltás támogatása - mondta az agrárminiszter csütörtökön a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Hír: Csökkenti a kormány az őstermelők és a családi gazdaságok terheitk

2021. január 11. 09:20
 
Kedvező adózási feltételeket és csökkenő adminisztrációs terheket biztosít a kormány az új családi gazdaságokról szóló törvényben a gazdálkodóknak - mondta csütörtökön Dunaharasztiban az agrárminiszter.
«12»