PREGA Konferencia és Kiállítás 2023 az Agroinform szervezésében

2023. január 31. 12:15
Új programelemekkel bővült a PREGA: workshopok és precíziós sikertörténetek a gyakorlatból. A rendezvény fővédnöke Nagy István agrárminiszter.
A PREGA konferencián a résztvevők választ kaphatnak arra, hogy milyen stratégiák mentén érdemes fejleszteniük saját gazdaságukat. A kétnapos agrárdigitalizációs rendezvény megújult programmal, még több gazdálkodói tapasztalattal, egyedülálló networking lehetőséggel és most először önálló workshop-délutánnal jelentkezik 2023-ban.
 
PREGA Konferencia és Kiállítás 2023 az Agroinform szervezésében
A PREGA időpontja: 2023. február 8-9.
 
A PREGA helyszíne: Budapest, Aquaworld Resort, Közép-Európa egyik top wellness helyszíne és konferencia központja
 
A rendezvény fővédnöke Nagy István agrárminiszter.
 
A teljes program itt található:
 
 
forrás: agrarszektor.hu

Kapcsolódó cikkek

Átrendeződhet a piac: tömegével jöhetnek a magyar faiskolákból származó növények

2023. május 16. 17:12
Összefogott a szakma a hazai faiskolai rendszer megújításáért.
Intézkedési tervet dolgoz ki a Magyar Kertörökség Alapítvány kezdeményezésére a Magyar Díszfaiskolások Egyesülete, a Magyar Díszkertészek Szakmaközi Szervezete, a Magyar Gyümölcsfaiskolák Országos Egyesülete, a Magyar Kertépítők Országos Szövetsége Green City szakmai tagozata, a Kertész Unió, a Magyar Tájépítészek Szövetsége és a Magyar Faápolók Egyesülete részvételével megalakuló szakmaközi egyeztető fórum a magyar zöldfelület-gazdálkodás minőségi fejlesztése megújítására, azon belül is a hazai faiskolák helyzetének elősegítésére.

Lehet élni őseink tudása szerint – ez a magyar házaspár bizonyítja!

2024. március 19. 15:54
Egy szerszámkovács és egy ökológiai gazdálkodásra szakosodott kertészmérnök, kézműves pék szerencsés találkozásából született meg a Kisszékelyi Tájműhely.