Rendkívüli! Újabb nyugdíjemelést jelentett be Orbán Viktor: ennyit kapnak januárban az idős magyarok

2022. december 14. 13:56
anuár elsejétől 15 százalékkal megemelik a nyugdíjakat - jelentette be Orbán Viktor a Facebookon. Az erről szóló rendeletet már alá is írta a miniszterelnök.
Rendkívüli! Újabb nyugdíjemelést jelentett be Orbán Viktor: ennyit kapnak januárban az idős magyarok

Kapcsolódó cikkek

Gulyás Gergely bejelentette: újra drágulni fog a gáz, erre készüljön a magyar lakosság

2023. március 09. 13:52
Elhúzódik a háború, ez pedig újabb emelkedést fog hozni a gázárakban - mondta Gulyás Gergely a kormányinfón. Az infláció csökkenése reménykeltő, és továbbra is dolgoznak azon, hogy az év végére egyszámjegyű legyen az áremelkedés, számolt be a Pénzcentrum. 
 
Estébe nyúló ülést tartott tegnap a kormány - ezzel kezdte a mai kormányinfót Szentkirályi Alexandra és Gulyás Gergely. A kormány továbbra is elhúzódó háborúra számít, annak minden negatív gazdaságpolitikai következményével.

Megemelték a nyelvvizsga díjához nyújtott támogatást

2023. január 20. 12:27
A korábbi 50 ezer forintról 58 ezer forintra emelkedett januártól az első sikeres nyelvvizsga díjához nyújtott kormányzati támogatás - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) fiatalokért felelős helyettes államtitkára szerdán az M1 aktuális csatorna műsorában.
 
Nagy-Vargha Zsófia a fiatalok támogatását szolgáló intézkedésekről elmondta, az első sikeres nyelvvizsga díjának visszatérítése alapvetően 35 éves korig jár, de gyermekvállalás esetén megszűnik a korhatár. Ugyanez igaz a fiatalok jogosítványszerzésének támogatására is - folytatta, hozzátéve: a sikeres KRESZ vizsga díját 25 ezer forintos értékhatárig visszafizetik a húsz év alattiaknak, de aki kisgyermekkel van otthon - legyen szó akár egy gyeden lévő nagyszülőről - korhatár nélkül élhet a támogatási formával.