Róna Andrea a Danubius Hotels fejlesztési igazgatója

2022. augusztus 04. 13:19
Július 1-jétől új szakember csatlakozott a Danubius Hotels vezetőségéhez. Róna Andrea group director of development pozícióban a hazai és európai Danubius Hotels márkákhoz csatlakozó szállodákért egyaránt felel.
Róna Andrea a Danubius Hotels fejlesztési igazgatója

A szakember feladata a cégcsoport bővítésének és fejlesztéseinek stratégiai és operatív összefogása, további szállodák üzemeltetésének megszerzése, új terjeszkedési területek feltérképezése.

Róna Andrea

Fotó: Danubius Hotels

Róna Andrea több mint két évtizedes szakmai múlttal rendelkezik szállodaüzemeltetési, szállodai- és kereskedelmi ingatlanfejlesztés, valamint vagyonkezelési területeken.

Olyan nemzetközi szállodaüzemeltetőknél szerzett tapasztalatot, mint a Marriott, a Hilton és Corinthia. Részt vett több hazai szálloda fejlesztésében és piaci bevezetésében, mint például a Lifestyle Hotel Mátra és a győri ETO Park Business & Stadium hotel.

Ügyvezetőként vagyonkezelést és üzletfejlesztést végzett a Demján Sándor által alapított Gránit Pólus Csoportnál, kezeléséhez tartozott a West End Szállodaüzemeltető Kft., az Aréna Catering Kft., valamint a Papp László Budapest Sport Aréna.

„Nagyon örülök, hogy egy széles körű tapasztalattal rendelkező szakember csatlakozik hozzánk Róna Andrea személyében. A Danubius Hotels az elmúlt 50 évben bizonyította szakértelmét a szállodaüzemeltetés területén. Bízunk benne, hogy ezt a tudást, Andrea tapasztalataival kiegészülve, tudjuk kamatoztatni bővülésünk következő szakaszában is. Célunk, hogy szállodaüzemeltetőként sikeresen tudjunk tovább terjeszkedni a hazai és az európai piacon" – mondta el Kovács Balázs a Danubius Hotels vezérigazgatója. Hozzátette: tulajdonosaik, bízva a Danubius szakértelmében, elkötelezettek a szállodalánc bővítése mellett és hosszú távra terveznek.

Róna Andrea elérhetőségei:
Email: andrea.rona@danubiushotels.com
Mobil: +36 20 267 9316

www.turizmus.com

Kapcsolódó cikkek

MTÜ–KSH: Megszűnik a szálláshelyek kettős adatszolgáltatási kötelezettsége

2022. június 22. 08:40
A Magyar Turisztikai Ügynökség és a Központi Statisztikai Hivatal együttműködésének eredményeként a szálláshely-szolgáltatók és az önkormányzatok számára megszűnik a korábbi kettős turisztikai célú adatszolgáltatás, az egységes adatforrás a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) lesz.

Az európai reptereken 660 millióval több utas fordult meg 2022 első felében

2022. augusztus 11. 13:30
Az ACI Europe európai repülőtéri kereskedelmi szervezet közzétette a június hónapra, valamint a második negyedévre és 2022 első felére vonatkozó légiforgalmi jelentését. Az európai repülőtér-hálózat utasforgalma 247%-kal ugrott meg az előző évhez képest, így plusz 660 millió utast kezeltek.