Sajtbíra képzést indít a Magyar Sajtkészítők Egyesülete
2024. április 19. 14:39
2024. tavaszán immáron 3. alkalommal indít sajtbíra képzést a Magyar Sajtkészítők Egyesülete. A képzés elsősorban a sajt világában jártas, vagy azt megismerni kívánó, sajtversenyeken bírálni vágyóknak ajánlott.

Az elmúlt években egyre több regionális és országos sajtverseny került megrendezésre, melyek bírálati részét a Magyar Sajtkészítők Egyesülete végezte. A rendezvények kimagasló szakmai színvonalának megőrzése érdekében alapvető fontosságú a további sajtbírák képzése. Az egyesület missziójának megvalósításához elengedhetetlen a hazai sajtversenyek magas szakmai színvonalának fenntartása, ezért kiemelt feladatként kezelik a sajtbírák képzését. Az idei képzésre 2024. május 9-ig jelentkezhetnek az érdeklődők.
2024. tavaszán immáron 3. alkalommal indít sajtbíra képzést a Magyar Sajtkészítők Egyesülete. A képzés elsősorban a sajt világában jártas, vagy azt megismerni kívánó, sajtversenyeken bírálni vágyóknak ajánlott.

Az elmúlt években egyre több regionális és országos sajtverseny került megrendezésre, melyek bírálati részét a Magyar Sajtkészítők Egyesülete végezte. A rendezvények kimagasló szakmai színvonalának megőrzése érdekében alapvető fontosságú a további sajtbírák képzése. Az egyesület missziójának megvalósításához elengedhetetlen a hazai sajtversenyek magas szakmai színvonalának fenntartása, ezért kiemelt feladatként kezelik a sajtbírák képzését. Az idei képzésre 2024. május 9-ig jelentkezhetnek az érdeklődők.
A képzésre a https://forms.gle/tCLtbsnHQrX1yiEK6 űrlapon lehet jelentkezni.
A képzés részletei (témakörök, képzési időszak, jelentkezési feltétek, felvételi információk) az ITT található felhívásra kattintva tekinthetők meg.
További információ: Tim Zoltán (tel.: 06 30 9527 909, e-mail: sajtkeszitokegyesulete@gmail.com).
forrás: agrotrend.hu / Magyar Sajtkészítők Egyesülete
Kapcsolódó cikkek
Így használja a fügelevelet, ezt az igazi kulináris kincset
2024. május 13. 10:05
A füge gyümölcse is többféleképp felhasználható, mint gondolnánk, ám a növény levele egy kincs. Az egyszerű küllemű fügefalevél már betört a csúcsgasztronómiába. Kellemes vaníliás-kókuszos ízű ital készíthető belőle. A nem füge ízű fügelevél...
Kisléptékű biointenzív kertészetről szóló műhelymunka
2024. április 17. 15:18
Az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet (ÖMKI) 2024. május 6-7-én biointenzív kertészeti gazdálkodás témában gyakorlat alapú műhelymunkát tart, amelyre várja az érdeklődő gazdálkodók jelentkezését. A másfél napos eseménynek Nógrád vármegye, Terény ad otthont.