Tiltott szerek az AKG-ban

2017. január 30. 11:07
A Miniszterelnökség megjelentette az AKG kifizetések során a 2017. évben nem alkalmazható növényvédő szer hatóanyagok, valamint az azokat tartalmazó növényvédő szerek köréről szóló közleményt – tájékoztatott Budapest.

Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozásában megvalósuló agrár-környezetgazdálkodási kifizetés pályázati felhívása alapján az Irányító Hatóság évente január 31-ig közzéteszi a támogatás igénybevétele esetén nem alkalmazható hatóanyagok, illetve az azokat tartalmazó növényvédő szerek jegyzékét.

Az alábbi linken elérhető a 2017. évben alkalmazandó AKG besorolás, amely tematikus előíráscsoportok szerint rendezve tartalmazza a tiltott valamint korlátozással felhasználható növényvédő szer hatóanyagokat.

Tiltott szerek az AKG-ban

A Miniszterelnökség a https://www.palyazat.gov.hu/ oldalon megjelentette a Vidékfejlesztési Program Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap Irányító Hatóságának az agrár-környezetgazdálkodási kifizetés során 2017. évben nem alkalmazható növényvédő szer hatóanyagok, valamint az azokat tartalmazó növényvédő szerek köréről szóló közleményét, a közlemény és a táblázat alábbi linken elérhető.

https://www.palyazat.gov.hu/node/57277

Forrás: NÉBIH

Kapcsolódó cikkek

Példa nélküli összefogás a Közös Agrárpolitika mellett a V4 és a Balti országok agrárminiszterei között

2017. július 20. 08:37
Kiemelkedő jelentőségű találkozót tartottak július 18-án Brüsszelben a Visegrádi Csoport és a Balti országok mezőgazdaságért felelős miniszterei.

Milyen szabályok vonatkoznak arra, ha nyugdíjasként felmondok?

2018. május 07. 13:22
Én, mint nyugdíjas vagyok foglalkoztatva. Milyen jogaim vannak felmondás esetén? Azonnali felmondást meg kell-e indokolnom? Ha nem azonnali felmondással jövök el, mennyi a felmondási idő? Ki kell-e mindet töltenem, mennyivel előtte kell bejelentenem, kell-e különösebb indok?