Tíz budapesti helyszínen kóstolhatunk csapolt sört a kocsmaútlevéllel

2024. február 22. 17:08
Sörútlevelet készített a legismertebb magyar sörös magazin, hogy az igényes sörfogyasztásra, a különleges minőségű csapolt sörre és a változatos sörtípusokhoz illő ételekre irányítsa a figyelmet.
Tíz budapesti helyszínen kóstolhatunk csapolt sört a kocsmaútlevéllel
A kuponfüzet vásárlói tíz budapesti söröző csapoltsör-kínálatát fedezhetik fel - Fotó: Beerporn.hu
 
A Bakancslista nevű kiadvány tíz fővárosi vendéglátóhelyen érvényes.
A füzet a kaparós sorsjegyekhez hasonlóan működik: minden vendéglátóhely oldalán található kaparós felület, azonban itt minden kaparás nyer: a kiadvány tulajdonosainak, a kaparásért két pohár csapolt sör jár - derül ki a kuponfüzet készítőinek közleményéből.
Kocsmaútlevéllel népszerűsíti a csapolt sört egy budapesti összefogás –  BeerPorn
A Bakancslistában tíz olyan budapesti étterem és söröző szerepel, ahol különösen nagy figyelmet fordítanak a sörök minőségére, és a hozzájuk kínált ételekkel alkotott harmóniájára.
 
A kuponfüzetben szereplő vendéglátóhelyek között található családias kisvendéglő, újhullámos sörbár és modern, craft különlegességekre szakosodott pub is. A Bakancslista vásárlói így Budapest sokszínű söréletének különféle világaiba csöppenhetnek és megkóstolhatnak több olyan ritkaságot is, amelyekre máshol nincs lehetőség a városban.
Kocsmaútlevéllel népszerűsíti a csapolt sört egy budapesti összefogás –  BeerPorn
A résztvevő helyek között van többek között a tokaji BAZ Beer saját pubja, a bámulatos kínálattal és sörökhöz készített ételekkel jeleskedő Craft Head, Jónás Craft Beer és Kandalló, a lengyel söröket kínáló Kispolszki vagy a saját sörökre specializálódott InVitro Beer Bar.
Kocsmaútlevéllel népszerűsíti a csapolt sört egy budapesti összefogás -  Economx.hu
Az összesen 30 pohár sört kínáló Bakancslista kuponfüzet 2024. május 31-ig érvényes és online vásárolható meg a Beerporn.hu felületein.
 
forrás: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek

Célegyenesben a Duna huszadik magyarországi hídjának építése

2023. december 07. 16:03
Közigazgatásilag se Kalocsát, se Paksot nem érinti.
 
Hetven kilométeres kerülőt rövidít majd a Paks és Kalocsa között épülő új Duna-híd, mely a folyó magyarországi szakaszának huszadik hídjaként várhatóan 2024 nyarára készül el a Duna Aszfalt Zrt. kivitelezésében.

Vince-napi pincejárás 2024 Baj

2024. január 17. 17:12
2024. január 19-20-án fedezd fel a Neszmélyi Borvidéket, látogass el Bajra!
A Baji Boros Pincék tradicionális pincejárásra invitálják az érdeklődőket Vince-nap alkalmából.