Tíz budapesti helyszínen kóstolhatunk csapolt sört a kocsmaútlevéllel

2024. február 22. 17:08
Sörútlevelet készített a legismertebb magyar sörös magazin, hogy az igényes sörfogyasztásra, a különleges minőségű csapolt sörre és a változatos sörtípusokhoz illő ételekre irányítsa a figyelmet.
Tíz budapesti helyszínen kóstolhatunk csapolt sört a kocsmaútlevéllel
A kuponfüzet vásárlói tíz budapesti söröző csapoltsör-kínálatát fedezhetik fel - Fotó: Beerporn.hu
 
A Bakancslista nevű kiadvány tíz fővárosi vendéglátóhelyen érvényes.
A füzet a kaparós sorsjegyekhez hasonlóan működik: minden vendéglátóhely oldalán található kaparós felület, azonban itt minden kaparás nyer: a kiadvány tulajdonosainak, a kaparásért két pohár csapolt sör jár - derül ki a kuponfüzet készítőinek közleményéből.
Kocsmaútlevéllel népszerűsíti a csapolt sört egy budapesti összefogás –  BeerPorn
A Bakancslistában tíz olyan budapesti étterem és söröző szerepel, ahol különösen nagy figyelmet fordítanak a sörök minőségére, és a hozzájuk kínált ételekkel alkotott harmóniájára.
 
A kuponfüzetben szereplő vendéglátóhelyek között található családias kisvendéglő, újhullámos sörbár és modern, craft különlegességekre szakosodott pub is. A Bakancslista vásárlói így Budapest sokszínű söréletének különféle világaiba csöppenhetnek és megkóstolhatnak több olyan ritkaságot is, amelyekre máshol nincs lehetőség a városban.
Kocsmaútlevéllel népszerűsíti a csapolt sört egy budapesti összefogás –  BeerPorn
A résztvevő helyek között van többek között a tokaji BAZ Beer saját pubja, a bámulatos kínálattal és sörökhöz készített ételekkel jeleskedő Craft Head, Jónás Craft Beer és Kandalló, a lengyel söröket kínáló Kispolszki vagy a saját sörökre specializálódott InVitro Beer Bar.
Kocsmaútlevéllel népszerűsíti a csapolt sört egy budapesti összefogás -  Economx.hu
Az összesen 30 pohár sört kínáló Bakancslista kuponfüzet 2024. május 31-ig érvényes és online vásárolható meg a Beerporn.hu felületein.
 
forrás: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek

Megnyílt a mézeskalács-kiállítás Vácrátóton

2022. december 07. 13:03
Idén is látogatható Vácrátóton az ország egyik legrégebbi mézeskalács kiállítása, amelyet a plébánián lehet megtekinteni.
A hagyományos mézeskalács-kiállításnak minden évben más különlegessége van, idén a Nemzeti Botanikus Kertben található Vigyázó-kastély egykori és mai épületét formázták meg a süteményből. A gyerekeknek a Mancs őrjárat szereplőivel kedveskednek.

Két napig Villány lesz a cabernet franc világvárosa

2022. november 16. 11:54
Minden eddiginél komolyabb nemzetközi borkínálat, izgalmas szakmai előadások és szélesre tárt pinceajtók várják november 25-én és 26-án a Villányba érkező vendégeket a Franc&Franc fórumon és kóstolónapon.
 
A VII. Franc&Franc Fórumot november 25-én, pénteken 9.30 órától rendezik meg, a rendezvénynek a villányi Bock Borászat konferenciaterme ad otthont.