Tüntetés Mezőhegyesen: „ A Fidesz csak az erőből ért”

2015. november 25. 10:52
A ménesbirtokért tartott tüntetésen felbukkant Gyurcsány és szinte az egész ellenzék. Mind a város összeomlásától tartanak.
Ellenzéki központnak tűnt Mezőhegyes pár órára vasárnap délután: a tüntetőkhöz - akik szerint a földbirtok feldarabolása a város összeomlásához vezet - eljött Gyurcsány, Szigetvári és Gőgös Zoltán is is. A polgármester szerint a város sorsa nem politikai kérdés, de mivel a kormány nem segít elkerülni a katasztrófát, kénytelen minden felajánlott segítséget elfogadni. 

Szigetvári szerint válságtervet kell készíteni, Gőgös a kormányt venné rá, hogy a magáncég helyett üzemeltesse az állam a gazdaságot, Gyurcsány pedig azon háborodott fel, hogy a Fidesz a nemzeti lózungok helyett cselekedhetne, de „ezek hazudnak reggel, hazudnak délben, és hazudnak este.”

 

A további részletek az alábbi linken olvasható:

http://hvg.hu/gazdasag/20151122_Tuntetes_Mezohegyesen__A_Fidesz_csak_az

 

Forrás:

http://hvg.hu/

Kapcsolódó cikkek

Novemberben indulhat a nagy állami földeladás

2015. október 14. 10:47
"November közepétől indulhat a licit az állami földekért – mondta Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter az M1-en kedden. 

Megugrott a mezőgazdasági termelői árak éves növekedése

2020. január 17. 08:42
Tavaly novemberben elsősorban a gyümölcsök és a sertés felvásárlási árának jelentős emelkedése miatt az októberi 2,3 százalékosról 5,2 százalékosra ugrott a mezőgazdasági termelői árak éves növekedése - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adataiból.