Tüntetés Mezőhegyesen: „ A Fidesz csak az erőből ért”

2015. november 25. 10:52
A ménesbirtokért tartott tüntetésen felbukkant Gyurcsány és szinte az egész ellenzék. Mind a város összeomlásától tartanak.
Ellenzéki központnak tűnt Mezőhegyes pár órára vasárnap délután: a tüntetőkhöz - akik szerint a földbirtok feldarabolása a város összeomlásához vezet - eljött Gyurcsány, Szigetvári és Gőgös Zoltán is is. A polgármester szerint a város sorsa nem politikai kérdés, de mivel a kormány nem segít elkerülni a katasztrófát, kénytelen minden felajánlott segítséget elfogadni. 

Szigetvári szerint válságtervet kell készíteni, Gőgös a kormányt venné rá, hogy a magáncég helyett üzemeltesse az állam a gazdaságot, Gyurcsány pedig azon háborodott fel, hogy a Fidesz a nemzeti lózungok helyett cselekedhetne, de „ezek hazudnak reggel, hazudnak délben, és hazudnak este.”

 

A további részletek az alábbi linken olvasható:

http://hvg.hu/gazdasag/20151122_Tuntetes_Mezohegyesen__A_Fidesz_csak_az

 

Forrás:

http://hvg.hu/

Kapcsolódó cikkek

Az integrált tudásátadás a a magyar agrárium sikerének alapja

2021. január 11. 09:23
A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem a hazai mezőgazdaság és vidék megújulásának záloga – jelentette ki Nagy István agrárminiszter a felsőoktatási intézmény kuratóriumának bemutatkozó online sajtótájékoztatóján, kedden Budapesten.

A Közös Agrárpolitika zöld céljairól tárgyalt Brüsszelben az agrárminiszter

2020. július 23. 08:09
A mezőgazdaság akkor tud hatékonyan hozzájárulni a klímaváltozás elleni küzdelemhez, ha a gyakorlatban reálisan végrehajtható célok kerülnek meghatározásra – közölte Nagy István agrárminiszter Brüsszelben, a Mezőgazdasági és Halászati Tanács ülése után.