Új Agrofotó kiírás hamarosan!

2024. április 12. 16:02
Örömhír! ????????
???? Tartsátok készenlétben a fényképezőgépeket, mert hamarosan új kiírással jelentkezik az agrofotó! ????
Új Agrofotó kiírás hamarosan!
???? Ha imádjátok megörökíteni a mezőgazdasági élet szépségeit, vagy csak szeretnétek megmutatni, hogy milyen színes és változatos lehet az agrárvilág, akkor ez a lehetőség nektek szól! ????
 
Kövessétek figyelemmel az oldalt, hogy ne maradjatok le az újdonságokról és a részletekről! ????✨
 
forrás: agrotrend.hu

Kapcsolódó cikkek

Új rendelettervezet a fúrt kutak ügyében

2023. május 04. 12:47
Ha törvényi erőre emelkedik a most közzétett tervezet, akkor azzal a fúrt kutakra vonatkozó szabályozást a kormány teljesen átírja.
 
A javaslat szerint egy olyan vízkészlet-védelmi országtérképet készítenek, amelyben felsorolják a kockázatos és kockázatmentes területeket is. Ha valaki a kockázatmentes területeken ásat kutat, akkor mentesülhet számos engedélyeztetési kötelezettség alól, sőt mentességet szerezhetnek a már meglévő kutak tulajdonosai is.

Szerviz a térség gazdáinak

2023. április 25. 08:32
Zalaszentgrót térségében nem is gépszerelő műhelyre, hanem komplex szervizbázisra volt szükség, ami azonnal képes hatékonyan segíteni a gazdáknak, ha egy munkagépük meghibásodna, hallottuk Németh Zsuzsannától, a projekt megvalósítását javasló Zala Vidékőrző és Kulturális Egyesület elnökétől, aki összeállította a térség agrárgazdaság-fejlesztési és agrároktatási-felnőttképzési programját.