Új menedzser a Hilton Budapestnél

2022. március 24. 07:58
Március 1-től a Hilton márkához visszatérő Dombi Patricia látja el a Hilton Budapest Commercial Dircetor feladatait. 
Új menedzser a Hilton Budapestnél

Mint a lánc ezzel kapcsolatos közleményében írják, a tapasztalt szakember Skandináviából tért vissza a hazai turisztikai életbe. Patricia a Hilton Budapest üzletfejlesztési igazgatójától, Keller Évától veszi át a stafétát, aki 40 év munkaidő után mond búcsút a szállodaiparnak. 

 

Dombi Patricia
Dombi Patricia

 

 

Az új kereskedelmi igazgató közel 20 éves értékesítési és üzletfejlesztési tapasztalattal rendelkezik, sokrétű nemzetközi háttérrel a luxuskategóriás szállodák területén. 

Pályáját a Mamaison Hotelben kezdte Key Account manageri pozícióban, amit az Intercontinental Budapest követett, ahol a ranglétra több fokát végig járva Assistant Director of Sales pozíciót töltött be távozása előtt. Szakmai életét a Hilton márka másik budapesti szállodájában folytatta először, mint a Hilton Budapest Westend értékesítési igazgatója, majd a névváltás követően a Hilton Budapest City kereskedelmi igazgatói feladatait látta el. 2015-től pár évre elhagyta a budapesti szállodaipart, hogy szakmai tudását, mint turisztikai tanácsadó kamatoztassa Skandináviában. 

Jelenlegi kinevezését követően feladatai közé tartozik majd a szálloda értékesítési és marketingstratégiájának kialakítása és irányítása.

Kapcsolódó cikkek

Körkérdés szállodásokhoz: milyen lesz az idei főszezon?

2022. május 24. 11:03
Az MSZÉSZ LV. Közgyűlésén szállodásokat kérdeztünk, milyennek látják az idei évet a sok-sok nehézség, kihívás ellenére, és arra is kíváncsiak voltunk: milyennek várják az eddigi tapasztalatok alapján a nyári főszezont?
 
 
 
 

Az ESZSZ az EU pénzügyi szabályainak megváltoztatásáért

2021. február 18. 11:30
Az Európai Szakszervezeti Szövetség egy európai koalíció részeként 2021. február 17-én nyilvánosságra hozott levelében arra kéri az Európai Unió vezetőit, hogy vessenek véget a világjárvány idején bevezetett pénzügyi megszorításoknak. A dokumentumot több magyarországi szakszervezet, így a LIGA Szakszervezetek is aláírta.