Új menedzser a Hilton Budapestnél

2022. március 24. 07:58
Március 1-től a Hilton márkához visszatérő Dombi Patricia látja el a Hilton Budapest Commercial Dircetor feladatait. 
Új menedzser a Hilton Budapestnél

Mint a lánc ezzel kapcsolatos közleményében írják, a tapasztalt szakember Skandináviából tért vissza a hazai turisztikai életbe. Patricia a Hilton Budapest üzletfejlesztési igazgatójától, Keller Évától veszi át a stafétát, aki 40 év munkaidő után mond búcsút a szállodaiparnak. 

 

Dombi Patricia
Dombi Patricia

 

 

Az új kereskedelmi igazgató közel 20 éves értékesítési és üzletfejlesztési tapasztalattal rendelkezik, sokrétű nemzetközi háttérrel a luxuskategóriás szállodák területén. 

Pályáját a Mamaison Hotelben kezdte Key Account manageri pozícióban, amit az Intercontinental Budapest követett, ahol a ranglétra több fokát végig járva Assistant Director of Sales pozíciót töltött be távozása előtt. Szakmai életét a Hilton márka másik budapesti szállodájában folytatta először, mint a Hilton Budapest Westend értékesítési igazgatója, majd a névváltás követően a Hilton Budapest City kereskedelmi igazgatói feladatait látta el. 2015-től pár évre elhagyta a budapesti szállodaipart, hogy szakmai tudását, mint turisztikai tanácsadó kamatoztassa Skandináviában. 

Jelenlegi kinevezését követően feladatai közé tartozik majd a szálloda értékesítési és marketingstratégiájának kialakítása és irányítása.

Kapcsolódó cikkek

Miért legyek felelős foglalkoztató?

2016. augusztus 22. 11:24
Jelenleg több mint 50 ezer betöltetlen álláshely van Magyarországon és a vállalatok több mint kétharmada égető munkaerőhiánnyal küzd. Annak ellenére, hogy a piacon lenne az elvárásoknak megfelelő szakképzett munkaerő, a kereslet és kínálat sok esetben mégsem találkozik. Milyen felelősségük van a vállalatoknak ezen folyamatok kialakulásában és azok visszafordításában? Hogyan csökkenthető a fluktuáció és mi motiválja a piac szereplőit az egymásra találásra? Mit tehetünk azért, hogy egy munkavállaló itthon lássa biztosítottnak jövőjét és Magyarországon akarja befektetni meglévő tudását? A válasz összetett.

Megújult a Szentendrei Erdészet épülete

2016. október 03. 08:16
Összesen tíz erdészeti épület újult meg a Pilisi Parkerdő Zrt. gondozásában, a fejlesztések a szentendrei létesítmény átadásával zárultak. A Pilisi Parkerdőnél az erdőgazdálkodáshoz kapcsolódó infrastrukturális, természetvédelmi és turisztikai beruházások összköltségvetése meghaladta a másfél milliárd forintot.