Új menedzser a Hilton Budapestnél

2022. március 24. 07:58
Március 1-től a Hilton márkához visszatérő Dombi Patricia látja el a Hilton Budapest Commercial Dircetor feladatait. 
Új menedzser a Hilton Budapestnél

Mint a lánc ezzel kapcsolatos közleményében írják, a tapasztalt szakember Skandináviából tért vissza a hazai turisztikai életbe. Patricia a Hilton Budapest üzletfejlesztési igazgatójától, Keller Évától veszi át a stafétát, aki 40 év munkaidő után mond búcsút a szállodaiparnak. 

 

Dombi Patricia
Dombi Patricia

 

 

Az új kereskedelmi igazgató közel 20 éves értékesítési és üzletfejlesztési tapasztalattal rendelkezik, sokrétű nemzetközi háttérrel a luxuskategóriás szállodák területén. 

Pályáját a Mamaison Hotelben kezdte Key Account manageri pozícióban, amit az Intercontinental Budapest követett, ahol a ranglétra több fokát végig járva Assistant Director of Sales pozíciót töltött be távozása előtt. Szakmai életét a Hilton márka másik budapesti szállodájában folytatta először, mint a Hilton Budapest Westend értékesítési igazgatója, majd a névváltás követően a Hilton Budapest City kereskedelmi igazgatói feladatait látta el. 2015-től pár évre elhagyta a budapesti szállodaipart, hogy szakmai tudását, mint turisztikai tanácsadó kamatoztassa Skandináviában. 

Jelenlegi kinevezését követően feladatai közé tartozik majd a szálloda értékesítési és marketingstratégiájának kialakítása és irányítása.

Kapcsolódó cikkek

Mindenki vigyázzon: tehenek lepik el Budapestet

2016. április 01. 12:48
Teheneket szállítanak a tervek szerint Budapestre, így tiltakoznának a súlyos tejpiaci krízis miatt április 4-én a tejtermelők. Az állattartók nem a kormány, hanem az élelmiszerhamisítónak és adócsalónak tartott importőrök tevékenysége ellen demonstrálnának. A kereskedőktől azt követelik, hogy függesszék fel az üzletelést a tisztességtelen piaci szereplőkkel. A NAV-tól és az élelmiszerlánc-felügyelettől pedig összehangolt, öt évre visszamenő ellenőrzéseket várnak a kifogásolt cégek, illetve kereskedelmi partnereik ellen.

Bátrabban sztrájkolnak a dolgozók

2019. március 19. 08:03
 
A helyi munkabeszüntetésnek alapot ad az is, hogy ma már van mit elosztani