Ünnepélyes keretek között nyitott meg a megszépült Anna Grand Hotel

2024. március 27. 19:13
Két évszázados hagyományokkal bíró falak és 21. századi luxus: a soft opening időszak után immár teljes pompájában várja vendégeit a megújult Anna Grand Hotel Balatonfüreden.
Ünnepélyes keretek között nyitott meg a megszépült Anna Grand Hotel
Az ünnepélyes megnyitó egyik pillanata: Lipcsei Betta műsorvezető és Szabó Szabolcs szállodaigazgató - Fotó: Anna Grand Hotel
 
A tavalyi soft openinget követően március 23-án, ünnepélyes keretek között Grand Opening partival nyitották meg az immáron teljes pompájával működő szállodát.
Anna Grand Hotel, Balatonfüred – 2024 legfrissebb árai
Az ünnepségen Bóka István, Balatonfüred polgármestere, Szabó Szabolcs szállodaigazgató, valamint Epres Panni, a hotel nagykövete is színpadra lépett. Mindnyájan köszönetüket fejezték ki azoknak, akik Anna Grand újjászületéséért dolgoztak az utóbbi másfél évben.
 
A szálloda üzemeltetése - tulajdonosi döntés értelmében - saját kézbe került.
 
Az épületkomplexum 1786 óta a Balaton ikonikus létesítménye, amely a 19. század elejétől kedvelt helyszíne a kikapcsolódni vágyóknak. Az idelátogatók megtapasztalhatják, ahogy a történelmi örökség a modern eleganciával ötvöződik.
A hotel szolgáltatásai – többek között az Anna Spa wellness világa – és egyedi ajánlatai már elérhetőek a nagyközönség számára is.
 
A felújított szállodát ebben a korábbi cikkünkben mutattuk be részletesen.
 
forrás: turizmus.com

 

 

Kapcsolódó cikkek

Interaktív turisztikai honlapot indított Sepsiszentgyörgy

2023. február 17. 11:44
Interaktív városismereti és turisztikai honlapot indított az erdélyi Sepsiszentgyörgy önkormányzata; 360 fokos virtuális túrán lehet megismerni a város és környéke épített örökségét.
A székelyföldi város polgármesteri hivatala közleményében közölte, hogy a sepsi360.ro című honlapon a település szabadidős létesítményeit, kulturális és sportéletét, templomait, szobrait, köztereit, szálláshelyeit és vendéglátóipari egységeit is meg lehet ismerni.
 

Újra teljes nyitvatartással üzemel a pécsi Zsolnay Kulturális Negyed

2023. április 06. 15:43
A pécsi Zsolnay Kulturális Negyed újra teljes nyitvatartással, számos kedvezménnyel és programmal, minden héten kedd és vasárnap között várja a látogatókat.
 
Az intézményt üzemeltető Zsolnay Örökségkezelő NKft. (ZSÖK) közleménye a tervezett programokat is részletezi. Eszerint április 6-án érkezik zenekarával az E78-as Koncertterembe a Metronóm Jazz Klub vendégeként az Év Jazz-zenésze díjjal kitüntetetett Tóth Viktor.