Ünnepélyes keretek között nyitott meg a megszépült Anna Grand Hotel

2024. március 27. 19:13
Két évszázados hagyományokkal bíró falak és 21. századi luxus: a soft opening időszak után immár teljes pompájában várja vendégeit a megújult Anna Grand Hotel Balatonfüreden.
Ünnepélyes keretek között nyitott meg a megszépült Anna Grand Hotel
Az ünnepélyes megnyitó egyik pillanata: Lipcsei Betta műsorvezető és Szabó Szabolcs szállodaigazgató - Fotó: Anna Grand Hotel
 
A tavalyi soft openinget követően március 23-án, ünnepélyes keretek között Grand Opening partival nyitották meg az immáron teljes pompájával működő szállodát.
Anna Grand Hotel, Balatonfüred – 2024 legfrissebb árai
Az ünnepségen Bóka István, Balatonfüred polgármestere, Szabó Szabolcs szállodaigazgató, valamint Epres Panni, a hotel nagykövete is színpadra lépett. Mindnyájan köszönetüket fejezték ki azoknak, akik Anna Grand újjászületéséért dolgoztak az utóbbi másfél évben.
 
A szálloda üzemeltetése - tulajdonosi döntés értelmében - saját kézbe került.
 
Az épületkomplexum 1786 óta a Balaton ikonikus létesítménye, amely a 19. század elejétől kedvelt helyszíne a kikapcsolódni vágyóknak. Az idelátogatók megtapasztalhatják, ahogy a történelmi örökség a modern eleganciával ötvöződik.
A hotel szolgáltatásai – többek között az Anna Spa wellness világa – és egyedi ajánlatai már elérhetőek a nagyközönség számára is.
 
A felújított szállodát ebben a korábbi cikkünkben mutattuk be részletesen.
 
forrás: turizmus.com

 

 

Kapcsolódó cikkek

Adventi fényárban úszik a Lillafüredi-vízesés

2023. december 11. 15:32
December 10-én fénybe borult hazánk legnagyobb vízzuhataga, a Lillafüredi-vízesés. A különleges látványt egészen karácsonyig lehet majd megcsodálni.

Folytatódik a forgalomkorlátozás és hosszabb eljutási idő a reptér felé

2024. április 05. 16:17
Április 8-án hétfőn, a második ütemmel folytatódnak a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér megközelíthetőségét is érintő útfelújítási munkák. Ez az ütem a tervek szerint április 13-ig, vasárnapig tart majd.
A munkálatok várhatóan május közepéig tartanak.