Üzemszünet lesz a NAV-nál, a webes és mobilfelületeket is érinti

2024. március 01. 15:47
Karbantartási folyamatok miatt 2024. március 3-án (vasárnap) 9 órától 21 óráig üzemszünet lesz a NAV webes felületein és a NAV-Mobil applikáción
Üzemszünet lesz a NAV-nál, a webes és mobilfelületeket is érinti
Üzemszünet lesz a NAV webes felületein és a NAV-Mobil applikáción: 2024. március 3-án, vasárnap 9-től 21 óráig a NAV háttérrendszerének karbantartása miatt egyes szolgáltatások nem lesznek elérhetők.
 
A karbantartás miatt a 2024. március 3-ai kezdetű, egyszerűsített foglalkoztatással kapcsolatos bejelentések az „Igazolási kérelemmel benyújtott bejelentés” nyilatkozat jelölésével (23. pótlap 6. rovat) 2024. március 4-én éjfélig utólagosan benyújthatók.
 
Az ebben az időszakban elküldött bejelentések is rögzülnek, csak a karbantartás befejezése után, ezért azokat nem kell utólag megerősíteni, megismételni.
 
A karbantartás a Webes Ügysegéd egyéni vállalkozói moduljában tett bejelentéseket is érinti, ezért az egyéni vállalkozók az adat- és változásbejelentéseiket lehetőség szerint a karbantartási időszakon kívül tegyék meg. A NAV felhívja a figyelmet, hogy az elektronikus ügyintézéskor érdemes figyelembe venni a karbantartási időszakot.
 
forrás: vg.hu

Kapcsolódó cikkek

Gazdák traktorokkal tartanak blokád alatt határátkelőket

2024. február 02. 17:07
Áll a bál a belga-holland határnál.
 
Belga és hozzájuk csatlakozott holland gazdák traktorokkal akadályozzák az országaik közötti határátkelők forgalmát, a termelők újra elérhetetlenné tették a belgiumi Zeebrugge kikötőjét – tájékoztatott a La Libre Belgique című belga napilap pénteken a rendőrségre hivatkozva. Alexander De Croo belga miniszterelnök a blokádok felszámolását sürgette.
 

Együttműködés a hidrogénközlekedés ösztönzése érdekében

2023. június 23. 13:27
Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Hidrogéntechnológiai Szövetség (MHtSZ) és a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete (NiT Hungary) a hidrogénközlekedés ösztönzése érdekében – közölték az együttműködő szervezetek az MTI-vel.