Vállalati Fehér Könyv

2020. szeptember 04. 08:11
A COVID-19 világjárvány során valamennyi gazdálkodó szervezetnek fontos szerepe van a negatív gazdasági és társadalmi hatások csökkentésében, ezért az Innovációs és Technológiai Minisztérium 2020. szeptember 3-án gyakorlati útmutatót adott ki a vállalatok részére.

 

Vállalati Fehér Könyv Gyakorlati útmutató a vállalati pandémiás tervek elkészítéséhez és végrehajtásához.

 

A mellékletből letölthető kiadvány segítséget ad ahhoz, hogy a vállalatok átgondolhassák és megtervezhessék, a vírus okozta károkat hogyan előzhetik meg, vagy legalább a mértéküket hogyan minimalizálják.

 

Kapcsolódó cikkek

Visszatér a Ticket Restaurant a hazai juttatási piacra

2021. november 15. 09:00
Egy, a munkáltatói márkájára ügyelő vállalat ma már nem csak a jólétet, hanem a jól-léthez szükséges alapfeltételeket is igyekszik biztosítani munkavállalóinak. Az egészséges és minőségi étkezés jelentősége pedig igencsak felértékelődött az utóbbi időszakban. A Ticket Restaurant utalványok most megújult formában térnek vissza a magyar juttatási piacra, és mivel 100-ból 15 cég emelné a béren kívüli juttatások keretét jövőre, ez a kedvező adózású termék sok munkáltató számára kínálhat jó megoldást.

Változtassatok meg minket!

2020. február 17. 09:11
2020. január 31 és február másodika között a fiatalok szakszervezetbe történő bevonásáról tartotta konferenciáját a Közép-Európai Ifjúsági Szakszervezeti Hálózat, a CEYTUN.