Veszélyesnek minősítené a levendulát egy uniós rendelet

2021. augusztus 02. 10:04
Veszélyes növénynek minősítené a levendulát egy uniós rendelet - erről számol be az FR24 francia hírportál.
Veszélyesnek minősítené a levendulát egy uniós rendelet

Veszélyes növénynek minősítené a levendulát egy uniós rendelet - erről számol be az FR24 francia hírportál. A tervezet előírná, hogy a feldolgozott levendula csomagolásán figyelmeztetést kellene elhelyezni, ami szerint a termék veszélyes. Csak Franciaországban mintegy 1500 gazda termeszt levendulát, körülbelül 30 ezer embernek adva munkát. A termelők azzal egyetértenek, hogy a potenciális allergiakockázatot fel kell tüntetni a csomagoláson, ám azt ellenzik, hogy az ipari vegyi anyagokon látható címkével lássanak el egy növényi alapú terméket.

 

https://hirtv.hu/hirtvkulfold/veszelyesnek-minositene-a-levendulat-egy-unios-rendelet-2525695?utm_source=magyarnemzet.hu&utm_medium=referral&utm_campaign=ott_a_03_sz

 

 

Kapcsolódó cikkek

Nem az önéletrajzon buknak el az álláskeresők

2019. április 24. 09:05
A VG.hu-nak nyilatkozó szakértők szerint a pályázók inkább az interjú során hasalnak el az álláskeresés folyamán, a cégek pedig nem szeretnek visszajelezni az álláskeresőknek.

Mi tartozik a vezetői munkakörhöz szükséges bizalom körébe?

2018. szeptember 06. 09:05
A vezető munkakörének ellátásához szükséges bizalom körébe tartozik a beosztott munkatársakkal való olyan együttműködés, amely a munkavégzéshez szükséges megfelelő munkakapcsolat kialakítását és fenntartását eredményezi, amelyben a munkatársak tartózkodnak mások egészségének veszélyeztetésétől, munkavégzése zavarásától, helytelen megítélésének előidézésétől – mondta ki a Kúria.