Vince-napi pincejárás 2024 Baj

2024. január 17. 17:12
2024. január 19-20-án fedezd fel a Neszmélyi Borvidéket, látogass el Bajra!
A Baji Boros Pincék tradicionális pincejárásra invitálják az érdeklődőket Vince-nap alkalmából.
Vince-napi pincejárás 2024 Baj
Január harmadik hétvégéjén ünnepeljük Vince-napot, ami a borászok és borkedvelők egyik legfontosabb eseménye, hiszen Szent Vincét a bor védőszentjének, neve napját pedig hagyományos termésjósló ünnepnapnak tartják.
 
Pincelátogatással borkóstolókkal, borkorcsolyákkal és finomságokkal várják a vendégeket. Asztalt foglalni érdemes.
  • Január 19. péntek 16:00-22:00
  • Január 20. szombat 14:00-22:00
 
A borkóstolók, finomságok ára pincénként változik, a pincelátogatás ingyenes!
 
Megközelíthetőség:
Autóval Budapesttől csupán 70 km-re, míg Győr felől 63 km-re vagyunk megtalálhatóak az M1-es autópályán.
Vonattal érkezve a Budapest-Déli pályaudvar/Kelenföld – Komárom/Győr vonalon közlekedő elővárosi vonalon, Tóvároskert vasútállomásnál kell leszállni. Innen egy könnyed 40 perces sétával (3 km), 5 perces taxi úttal, vagy 8 perces bicikli úttal lehet megközelíteni.
 
Fesztiválokra, koncertekre, sporteseményekre, fürdőkbe, kulturális és művészeti programokra jegyek a JEGYVASARLAS.HU oldalon kaphatók.
 
forrás: csodalatosmagyarorszag.hu

Kapcsolódó cikkek

Újabb szakaszába lép a Budapest-Hegyeshalom vasútvonal felújítása

2023. október 27. 14:17
Három héten át több szakaszon csak pótlóbusszal lehet közlekedni, mert a munkálatok már mindkét vágányt érintik.
 
Új fázisához érkezett a győri fővonal pályarekonstrukciója. Október 27-étől a munkálatok egyidejűleg érintik mindkét vágányt, ezért három héten keresztül, november 17-ig teljesen szünetelni fog a vonatközlekedés Biatorbágy–Szárliget, illetve Tatabánya, éjszakánként pedig Szárliget és Budaörs között – tájékoztat honlapján a MÁV Zrt. Ezeken a szakaszokon kizárólag pótlóbuszok szállítják majd az utasokat.

Nyolcszáz felújított szállodaszobát ad át idén a Hunguest – interjú Détári-Szabó Ádámmal

2023. február 01. 14:58
Ütemterv szerint halad a Hunguest Hotels 50 milliárd forintos felújítási programja, a lillafüredi Palotaszállótól azonban idén elbúcsúznak – tudtuk meg Détári-Szabó Ádám vezérigazgatótól, akit a 2020 óta történt hoteleladásokról, akvizíciókról és a lánc további terjeszkedési terveiről is kérdeztünk.
 
A turizmust is elérő kormányzati takarékossági intézkedések részeként összesen 4 milliárd forint értékű támogatást vontak vissza felújításra kijelölt Hunguest-szállodáktól – ez gyakorlatilag a Kisfaludy-programból 2020-ban elnyert 17,7 milliárd forintnyi támogatásuk közel egyharmada. Mi lesz ezeknek a projekteknek a sorsa?