Visszatér a Ticket Restaurant a hazai juttatási piacra

2021. november 15. 09:00
Egy, a munkáltatói márkájára ügyelő vállalat ma már nem csak a jólétet, hanem a jól-léthez szükséges alapfeltételeket is igyekszik biztosítani munkavállalóinak. Az egészséges és minőségi étkezés jelentősége pedig igencsak felértékelődött az utóbbi időszakban. A Ticket Restaurant utalványok most megújult formában térnek vissza a magyar juttatási piacra, és mivel 100-ból 15 cég emelné a béren kívüli juttatások keretét jövőre, ez a kedvező adózású termék sok munkáltató számára kínálhat jó megoldást.
Visszatér a Ticket Restaurant a hazai juttatási piacra

Ma már tudományosan bizonyított tény, hogy nemcsak az elfogyasztott ételek mennyisége, de minősége és összetétele is felelős azokért a civilizációs népbetegségekért, amelyek mind a családok, mind az állam társadalombiztosítási kasszáját jelentősen megterhelik, ráadásul a munkáltatóknak is rengeteg fejfájást okoznak. 

Az OECD adatai szerint Magyarország a világ negyedik legelhízottabb országa, a magyar felnőtt lakosság több mint kétharmada túlsúlyos vagy elhízott. A társadalombiztosítás csak ezen ártalmak kezelésére több, mint 200 milliárd forintot fordít. Pedig az egyén és a társadalom számára is jelentős kockázatot jelentő betegségek veszélye egészséges táplálkozással csökkenthető lenne. A koronavírus-járvány szintén ráirányította a figyelmet erre a kérdésre, és nagyon sokan azt a tanulságot vonták le, hogy a hosszú távú, kiegyensúlyozott táplálkozás valójában olyan befektetés, ami krízishelyzetekben is megtérül.

Megkérdőjelezhetetlen fogyasztói igény: újra itt a Ticket Restaurant!

Éppen ezért egy munkahely, ami ad a munkáltatói márkájára, 2022-es célkitűzésében már nem csak a jólétet, hanem a jól-léthez szükséges alapfeltételek biztosítását is igyekszik majd megteremteni – legyen szó a szülés után visszatérő anyukák gyermekeinek elhelyezéséről, a munkába járás modern módozatainak támogatásáról vagy éppen a minőségi, színvonalas, változatos étkezési lehetőségek biztosításáról. A jó hír, hogy utóbbihoz segítséget is kapnak a munkáltatók, ráadásul kedvezményes adózás mellett: az egészséges és minőségi táplálkozás iránt elkötelezett, 28 éve a magyar utalványpiacon jelenlévő Edenred megújult formában hozza vissza Magyarországra a közismert és népszerű Ticket Restaurant megoldást. A vállalat történetének egyik legnépszerűbb terméke digitális formában, kedvező adózású, rendkívül gyors és kényelmes megoldásként tér vissza hazánkba. Ennek már csak amiatt is külön jelentősége lehet, mert prognózisok szerint 2022-ben a munkáltatók egy része nem csak béremelést tervez, hanem a juttatási keretét is növelné – és természetesen egyáltalán nem mindegy, hogy mindezt milyen elemmel és hogyan teszi majd.

 

Újra Magyarországon a Ticket Restaurant: digitális megoldás a munkavállalók minőségi étkezéséért – online kerekasztal-beszélgetés

 

Azt, hogy milyen trendek alakítják jelenleg az étkezési szokásokat, milyen béren kívüli juttatásokra vágynak a munkavállalók és miért éri meg munkáltatóként az Edenred Ticket Restaurant megoldását választani, 2021. november 17-én 11 órakor Újra Magyarországon a Ticket Restaurant: digitális megoldás a munkavállalók minőségi étkezéséért című kerekasztal-beszélgetésen vitatják meg szakemberek. 

Az esemény online is követhető lesz, erre a linkre kattintva!

 

Az Edenred a világ egyik vezető digitális platformja, amely speciális célra létrehozott tranzakciós megoldásokat kínál például a juttatásként biztosított étkezési szolgáltatások, egyéb munkavállalói ösztönzők – ajándékkártyák, jutalmazásra létrehozott megoldások – és a munkavégzéssel kapcsolatban felmerülő költségek kifizetése terén. Magyarországon több ezer munkáltató és több százezer munkavállaló ismeri és használja naponta a cég termékeit és megoldásait.

www.hrportal.hu

Kapcsolódó cikkek

Koronavírus/Pollenhelyzet - A jellemző tünetekről tett közzé tájékoztatást az NNK

2020. augusztus 17. 10:15
A koronavírus és az allergia tüneteinek beazonosításához tett közzé tájékoztatást a Nemzeti Népegészségügyi Központ.

Bükki füvesember: A jóisten odateszi tálcán a megoldást a bajokra

2020. április 16. 07:28
A születésnapos Szabó Gyuri bácsinak egyszer azt mondta egy öreg cigányasszony, hogy 124 évig fog élni. Szerinte az emberiség azért kapta ezt a járványt, mert a mai ember nem hisz semmiben. Interjú