Záró konferencia

2022. március 16. 14:53
A rendezvényt Bagdán Boglárka helyettes államtitkár asszony nyitotta meg.

A GINOP-5.3.5-18-2018-00063 számú, „Munkavállalói ismeretek tananyagkidolgozása és oktatása a munkaerőpiacra belépő fiatalok részére azagrárszakoktatásban” megnevezésű projekt keretében a MÉDOSZ 2022. március 10-én Sopronban Záró Konferenciát tartott.

A rendezvényt Bagdán Boglárka helyettes államtitkár asszony nyitotta meg.

 


 

Az előadók ismertettét a projekt során végzett tevékenységeket, bemutatták az elért eredményeket, illetve érdekes előadást hallhattunk az agrárszakképzés – és a felnőttképzés helyzetéről is.

A rendezvénynek a soproni Kisalföldi AszC Roth Gyula Erdészeti Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium Díszterme adott helyt.

 

Fényképek az eseményről

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek

Felpörgő öntözési pályázatok

2020. január 16. 11:33
A fel nem használt, így „visszahulló” pénzek kihelyezése folyamatos, és még mindig vannak nyitott pályázatok, de a Vidékfejlesztési Program nagyobb része már a megvalósítás fázisában van, nyilatkozta lapunknak Viski József. Az Agrárminisztérium vidékfejlesztési programok végrehajtásáért felelős helyettes államtitkára szerint 2020-ban megélénkül az érdeklődés az öntözésfejlesztés iránt.

Gyorsuló döntések, gyorsabb kifizetések várhatók

2017. március 13. 09:08
Több témát is érintett az Agrárium 2017 konferencia. A vidékfejlesztési pályázatok esetében a felszólalók a csúszásokat kifogásolták, és a döntések felgyorsítását sürgették. A kormány képviselői szerint az idei tervezett kifizetések tarthatóak lesznek.