Záró konferencia

2022. március 16. 14:53
A rendezvényt Bagdán Boglárka helyettes államtitkár asszony nyitotta meg.

A GINOP-5.3.5-18-2018-00063 számú, „Munkavállalói ismeretek tananyagkidolgozása és oktatása a munkaerőpiacra belépő fiatalok részére azagrárszakoktatásban” megnevezésű projekt keretében a MÉDOSZ 2022. március 10-én Sopronban Záró Konferenciát tartott.

A rendezvényt Bagdán Boglárka helyettes államtitkár asszony nyitotta meg.

 


 

Az előadók ismertettét a projekt során végzett tevékenységeket, bemutatták az elért eredményeket, illetve érdekes előadást hallhattunk az agrárszakképzés – és a felnőttképzés helyzetéről is.

A rendezvénynek a soproni Kisalföldi AszC Roth Gyula Erdészeti Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium Díszterme adott helyt.

 

Fényképek az eseményről

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek

Május 2-től beadhatóak a szarvasmarha telepek korszerűsítése pályázatok

2016. március 30. 09:24
A felhívás alapvető célja a szarvasmarhatartó gazdaságok versenyképességének javítása, az ágazat foglalkoztatotti számának növelése és a hozzáadott érték termelésének fokozása új, innovatív és környezetbarát technológiák elterjesztésének támogatása révén. A Felhívás a foglalkoztatotti létszám növelésével hozzájárul a foglalkoztatotti ráta mértékének az Európa 2020 Stratégiában elhatározott és Magyarország által is célul kitűzött 75%-ra történő növeléséhez.

Bezárná híres gyárát az Unilever

2018. január 11. 07:43
Bejelentette a multinacionális Unilever, hogy bezárja mustárgyártó üzemét az angliai Norwichban. A helyi termelők szeretnék megmenteni az ottani feldolgozást, ezért új együttműködést kezdeményeztek a cégnél. A tervek részét képezheti egy új gyártelep kialakítása is