Záró konferencia

2022. március 16. 14:53
A rendezvényt Bagdán Boglárka helyettes államtitkár asszony nyitotta meg.

A GINOP-5.3.5-18-2018-00063 számú, „Munkavállalói ismeretek tananyagkidolgozása és oktatása a munkaerőpiacra belépő fiatalok részére azagrárszakoktatásban” megnevezésű projekt keretében a MÉDOSZ 2022. március 10-én Sopronban Záró Konferenciát tartott.

A rendezvényt Bagdán Boglárka helyettes államtitkár asszony nyitotta meg.

 


 

Az előadók ismertettét a projekt során végzett tevékenységeket, bemutatták az elért eredményeket, illetve érdekes előadást hallhattunk az agrárszakképzés – és a felnőttképzés helyzetéről is.

A rendezvénynek a soproni Kisalföldi AszC Roth Gyula Erdészeti Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium Díszterme adott helyt.

 

Fényképek az eseményről

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek

Pályázatíró maffia: rendőrségi feljelentést tett Lázár tárcája

2016. december 16. 08:38
Rendőrségi feljelentést tett a Lázár János vezette Miniszterelnökség az uniós támogatásokat közvetítő Vidékfejlesztési Program (VP) mikrovállalkozások számára kiírt pályázata miatt. A tárca gyanúja szerint „pályázatíró maffia” próbált meg jogosulatlanul hozzájutni az EU-s támogatásokhoz.
 

Őszi pályázatszüret: amit eddig tudni lehet az agrártámogatásokról

2016. szeptember 07. 08:39
Fiatal gazda, új AKG, kertészeti gépek, az éghajlatváltozáshoz kapcsolódó és időjárási kockázatok megelőzését szolgáló beruházások támogatása – ízelítő abból a 30 pályázati kiírásból, melyeket várhatóan októberig hirdetnek meg.