Zuhanórepülésben a gázolaj ára, és ezt már az autósok is tapasztalni fogják

2023. február 01. 13:26
Pénteken várhatóan tovább csökkennek a hazai üzemanyagárak, ugyanis a benzin és a gázolaj esetében is jelentős árcsökkenés került ma bejelentésre a nagykerárak tekintetében. A benzin bruttó 5 forinttal kerül majd kevesebbe, a gázolaj árát pedig 15 forinttal csökkentették a nagykereskedők.
Zuhanórepülésben a gázolaj ára, és ezt már az autósok is tapasztalni fogják
Hosszú idő óta ma a nagykerár változás mértékével változtak a hazai üzemanyagárak, a benzinkutak a bruttó 10 forintos gázolaj ár csökkenést jellemzően érvényesítették a kiskereskedelmi árakban - írja a holtankoljak.net.
 
Péntektől a benzin bruttó 5 forinttal kerül majd kevesebbe, a gázolaj árát pedig 15 forinttal csökkentették a nagykereskedők.
 
Az aktuális átlagárak az alábbiak szerint alakulnak ma, 2023. február 1-én:
 
95-ös benzin: 626,9 Ft/liter
 
Gázolaj: 683,5 Ft/liter
 
Ha a fenti árak pénteken tovább csökkennek, akkor a várható benzin ár 622 forint lesz, míg a gázolaj ára 668 forintra csökkenhet.
 
forrás: agrotrend.hu

Kapcsolódó cikkek

Iskolákba és óvodákba telepített ágyásokat a NAK és a PENNY

2023. június 13. 15:22
Magaságyásokat telepített nyolc-nyolc veszprémi általános iskolába és óvodába, valamint a nemesvámosi iskolába a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), a PENNY-vel együttműködésben. A gyerekek ezáltal közelről ismerhetik meg a zöldségek, fűszernövények termesztésének folyamatát, a növénytermesztés örömét.
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) a Penny-Market Kft.-vel (PENNY) együttműködésben telepített magaságyásokat 8-8 veszprémi általános iskolába és óvodába, valamint a nemesvámosi iskolába.

Tárgyalna a kecskeméti Mercedes-gyár a szakszervezetekkel, de messze vannak egymástól az álláspontok

2024. március 21. 15:29
A gyár vezetése két év alatt sem adna akkora béremelést, amekkorát a szakszervezet egyetlen évben szeretne.