Zuhanórepülésben a gázolaj ára, és ezt már az autósok is tapasztalni fogják

2023. február 01. 13:26
Pénteken várhatóan tovább csökkennek a hazai üzemanyagárak, ugyanis a benzin és a gázolaj esetében is jelentős árcsökkenés került ma bejelentésre a nagykerárak tekintetében. A benzin bruttó 5 forinttal kerül majd kevesebbe, a gázolaj árát pedig 15 forinttal csökkentették a nagykereskedők.
Zuhanórepülésben a gázolaj ára, és ezt már az autósok is tapasztalni fogják
Hosszú idő óta ma a nagykerár változás mértékével változtak a hazai üzemanyagárak, a benzinkutak a bruttó 10 forintos gázolaj ár csökkenést jellemzően érvényesítették a kiskereskedelmi árakban - írja a holtankoljak.net.
 
Péntektől a benzin bruttó 5 forinttal kerül majd kevesebbe, a gázolaj árát pedig 15 forinttal csökkentették a nagykereskedők.
 
Az aktuális átlagárak az alábbiak szerint alakulnak ma, 2023. február 1-én:
 
95-ös benzin: 626,9 Ft/liter
 
Gázolaj: 683,5 Ft/liter
 
Ha a fenti árak pénteken tovább csökkennek, akkor a várható benzin ár 622 forint lesz, míg a gázolaj ára 668 forintra csökkenhet.
 
forrás: agrotrend.hu

Kapcsolódó cikkek

Tüntetéshullám Európában: már a lengyel gazdák is forgalomlassító akciókkal tiltakoznak

2024. január 25. 12:54
250 helyszínen mezőgazdasági gépekkel lassították a közúti forgalmat.
 
Tüntető gazdák szerdán lengyelországi közutakat torlaszoltak el az Európai Unió zöld megállapodása és az ukrán termékek korlátlan európai behozatala ellen tiltakozva.

Tavaszig még lehet pályázni munkahelyi képzések támogatására

2023. január 25. 12:43
A kérelmeket a forrás kimerüléséig, de legkésőbb 2023. április 30. napjáig lehet benyújtani.
 
A GINOP Plusz program keretében továbbadott támogatást nyújtanak a munkahelyi képzések megvalósításához. A kérelmeket az állami foglalkoztatási szervként eljáró kormányhivatalhoz benyújtani - írja a nak.hu a tájékoztatójában.