Szolgáltatások


Törekvésünk, hogy minél több és minél jobb szolgáltatást nyújtsunk tagjainknak.

 

Tagkártyánk, mely a hovatartozás és a nyilvántartás jelképe is, egyúttal kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít az EDC keretében, az ország számos pontján. Használja egészséggel! Az EDC elfodóhelyeinek listája (katalógus) elérhető itt: https://www.bercode.com/ A támogatói kártyáról, működéséről, feltételeiről itt lehet olvasni: http://medosz.hu/dokumentum/edc_tamogatoi_level

 

Legfontosabb és egyben legrégebbi szolgáltatásunk a Signal biztosítás, mely lényegében egy 24 órás balesetbiztosítás, kizárólag tagoknak.

 

A Signal Biztosító egyéb termékeiből további kedvezményeket nyújt szakszervezeti tagoknak. Kattints ide, hogy elérd a biztosítót: http://www.signal.hu/hu/csoportos_balesetbiztositas_szakszervezetek_reszere.html, vagy írj e-mailt a szakszervezet@signal.hu címre.

Ha már tag vagy, és baleset ér, a kárbejelentőt letöltheted "Dokumentumok" menüpontunkból.

 

A MÉDOSZ saját, 2014-ben felújított szigligeti vendégháza szeretettel várja az üdülni vágyó szakszervezeti tagokat, családtagokat. Szakszervezeti tagjainknak és nyugdíjasainknak kedvezményeket nyújtunk. Keresse aktuális híreinket a www.medoszszigliget.hu honlapon.

 

 

Mobil telefonflottánk ma már megegyezik az MSZOSZ kedvezmény flottájával.

Lényege, hogy az általunk kiállított tagsági igazolás - vagy a tagkártya - alapján minden tagunk legfeljebb 5 kedvezményes mobiltelefon előfizetést, valamint kedvezményes árú készülékeket vásárolhat a Vodafone-nál. Ez gyakorlatilag annyit jelent, hogy a flottába belépők egymással ingyen beszélhetnek!

 

 

Ingyenesen - regisztráció után - juthatnak hozzá tagjaink honlapunk plusz szolgáltatásaihoz, híreihez!

2014. március 1-től új biztosítási szolgáltatást is nyújtunk a munkajogvédelem és a munkaviszonnyal összefüggő gondatlan károkozás esetére. E biztosítás legfontosabb tudnivalói itt érhetők el, vagy hívja kollégáinkat!

 

ÉS INGYENESEN NYÚJTUNK MINDEN ÉRDEKVÉDELMI SZOLGÁLTATÁST!