Kapcsolódó tartalmak: felhasználás

Hír: A SZÉP kártya szabadidőzsebe felhasználható élelmiszer vásárlásra?

2017. augusztus 21. 07:12
 
A Szép kártya szabadidőzsebével kapcsolatos kérdésem, van, hogy élelmiszer vásárlásra elfogadják valahol? Az alkártya konkrétan mit takar?

Hír: Aranybánya az élelmiszer-hulladék

2018. december 12. 09:19
 
A mezőgazdasági és élelmiszeripari melléktermékekben igencsak hasznos anyagok találhatók, csak eddig vagy nem figyeltünk oda kellőképpen, vagy nem is tudtunk róla, hogy ez létezhet. Az ezzel kapcsolatos kutatás eredményét Hodúr Cecília, a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar, Folyamatmérnöki Intézetének intézetvezető egyetemi tanára osztotta meg velünk.

Hír: Tovább lehet felhasználni a SZÉP-kártyás pénzeket

2021. november 10. 09:03
 
Egérutat kap, akinek beragadtak a forintjai

Hír: Az életkortól, a végzettségtől, a foglalkoztatottsági státuszunktól és a jövedelmünktől is függ az, hogy mivel fizetünk. De mennyire befolyásolják vajon?

2022. január 11. 12:34
 
Általánosan elmondható, hogy az életkor, a végzettség, a munkaerőpiaci státusz, a háztartás egy főre jutó jövedelme jelentősen befolyásolják az egyes fizetési módok használatát. A 18-29 évesek közel fele használ már mobilfizetési lehetőségeket. Elmondható, hogy az életkor jobban befolyásolja az interneten való vásárlásra való nyitottságot, mint az elektronikus számlafizetés használatát. És a kártyát már alacsonyabb jövedelmi csoportokban is egész sokan használják, míg az átutalás inkább a magasabb jövedelműeknél jellemzőbb.

Hír: Cafeteria keretösszeg - ki, mennyit ad 2022-ben?

2022. január 17. 09:11
 
Csökkent azok aránya, akik 0-100.000 Ft közötti értékben adnak éves szinten juttatásokat - derül ki egy 604 válasz feldolgozásával készült kutatásból.