Kapcsolódó tartalmak: földárverés

Hír: Szirénákkal tüntettek az első földárverések ellen

2015. november 17. 08:48
 
Megkezdődtek az állami földek értékesítésére kiírt árverések, amelyek ellen országszerte tiltakoznak ellenzéki politikusok. Heves megyében az LMP aktivistái megpróbálták megakadályozni a földek eladását. Sallai R. Benedek többször is figyelmezette a vásárlókat, hogy a földek értékesítése nem törvényes - de kivezették a teremből.

Hír: Több volt a föld, mint a vevő

2015. november 17. 08:57
 
 Több volt az eladásra kínált földterület, mint a vevő a ma kezdődött földárveréseken. Egerben az LMP aktivistái zavarták meg a licitet. A győri árverésen olyan gazda is akadt, aki egyelőre csak körülszimatolt, a kialakuló árakat figyelve; azt mondta: kivár, amíg kiderül, hogy emelhetők-e a haszonbérleti díjak.
 

Hír: Elkezdődött az állami földek árverése

2015. november 17. 10:01
 
Az ATV Start vendége Gőgös Zoltán az MSZP elnökhelyettese

Hír: Éppen a gazdák nincsenek itt" - megvolt az első földárverés - videó

2015. november 17. 16:51
 
Egyetlen vásárló jelent meg az első földárverésen, amelyet Érden tartottak hétfő reggel. Licit sem volt, a vevő a kikiáltási áron vette meg a meghirdetett 20 hektáros területet 81 millió forintért. Az árverésen megjelent a Kishantosi Vidékfejlesztési Központ vezetője is, aki szerint "a magyar társadalmat kirabolják".

Hír: Földárverések - Gyanús honlap kínál információt

2015. november 17. 16:54
 
November 16-án a Simicska Lajos érdekeltségi körébe tartozó agrártársaságoknál kezdik meg az állami földek licitjét. Sokan emögött az Orbán Viktor miniszterelnök és egykori kollégiumi társa közötti háború újabb epizódját sejtik. A szakemberek szerint az mezőgazdasági cégek földjeit leginkább spekulánsok és nem valódi gazdák vehetik majd meg.
 

Hír: Tájékoztató a Mezőhegyesi Ménesbirtok Zrt.-vel kapcsolatban

2015. november 17. 18:59
 
Tájékoztató a Mezőhegyesi Ménesbirtok Zrt. működésének ellehetetlenülésével kapcsolatban (szóbeli előterjesztés). A napirend témájának előadója: Kun Mihály, a Mezőhegyesi Ménesbirtok Zrt. vezérigazgatója.

Hír: Lakossági fórum Mezőhegyesen

2015. november 17. 19:01
 
Veszélybe került Mezőhegyes jövője
Több bírósági eljárás is folyamatban van a Mezőhegyesi Ménesbirtok Zrt. által bérelt állami földterületek 

Hír: Tüntetést szerveztek Mezőhegyesen

2015. november 25. 10:43
 
"Gőgös Zoltán, az MSZP országgyűlési képviselője kiemelte, nem gondolta volna, hogy valaha lesz olyan minisztérium, amely vidéki munkahelyek megszűnéséért tesz."

Hír: Ellenfél nélkül

2015. november 27. 08:59
 
Mészáros Lőrinc ártatlan áldozat, a kormány a bűnös, aki ezt az egész földárverést kitalálta, ez az egész bűzlik, mint a trágya, nem átlátható a rendszer, azt sem lehet tudni, kik vásárolnak földet - ezt Sallai R. Benedek mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Az LMP országgyűlési képviselője szerint sok árverésre be sem engedik az LMP képviselőit.

Hír: Földesurak: Száz milliókért mentek el állami földek

2015. november 27. 14:27
 
"Az elenzék szerint a kormány eltitkolja a vedők kilétét"
«1234»