Kapcsolódó tartalmak: gyász

Hír: Meghalt Pataky Péter

2016. szeptember 06. 07:57
 
Életének 65. évében elhunyt Pataky Péter szakszervezeti vezető. Egykori elnökét a Magyar Szakszervezetek Szövetséges saját halottjának tekinti, temetéséről később intézkednek.

Hír: Gyászközlemény

2016. szeptember 06. 07:58
 
A LIGA Szakszervezetek mély megdöbbenéssel fogadta Pataky Péter, az MSZOSZ valamint az MSZSZ egykori elnökének haláláról szóló gyászhírt. Pataky Péter halála az egész magyar szakszervezeti mozgalom nagy vesztesége.

Hír: Gyászol a csapat

2019. október 01. 11:01
 
Folytatva a HR-esek dilemmáit, az előző posztomban írtak szinte eltörpülnek emellett. A gyászhelyzetekben érvényesül igazán, hogy emberekkel bánni a cégen belül egy külön szakma, amit kritikus minden cég üzletmenetére nézve is – amíg a cégben emberek dolgoznak… Amikor egy tragikus és/vagy váratlan sokk merül fel a munkahelyi csapatban, a HR-es legfontosabb kérdése, hogy vajon bíznak-e annyira a benne, hogy ő ilyenkor a megfelelő lépéseket megtehesse, vagy teljes elutasítással találja szembe magát? Egyáltalán, mik lesznek a megfelelő lépések?

Hír: Gyász a munkahelyen: Hogyan kezelte a HR vezető egy kolléga elvesztését?

2021. november 04. 14:00
 
Hajdu-Kis Diána cikksorozatának harmadik részében Fekete Erika HR-igazgatóval beszélgetett a gyász feldolgozásáról. Előbb egyik kollégájának a testvére halt meg, fiatalon, váratlanul, majd nemsokkal később a kolléga, szintén fiatalon, váratlanul.

Hír: Mfor.hu: Öngyilkos lett Claessens Peter, az egyik legvagyonosabb magyar

2022. július 12. 09:40
 
Az agráriumban ismert vállalkozó 47 éves volt.