Kapcsolódó tartalmak: innovatív

Hír: A világ legjobbjai közé választották a magyar Cerbonát

2016. október 28. 12:27
 
Bekerült a világ leginnovatívabb élelmiszerei közé a Cerbona gluténmentes poharas müzlije. Az elismerést a napokban vehette át a 100 százalékban magyar tulajdonban lévő gyártó cég, a Naponta Kft. a világ legnagyobb élelmiszeripari kiállításán, a Párizsban tartott SIAL-on.

Hír: Magyar termék a világ leginnovatívabb élelmiszerei között

2016. november 02. 08:13
 
Bekerült a világ leginnovatívabb élelmiszerei közé a Cerbona gluténmentes poharas müzlije. Az elismerést a napokban vehette át a gyártó cég, a székesfehérvári Naponta Kft. a világ legnagyobb élelmiszeripari kiállításán, a Párizsban tartott SIAL-on.

Hír: Olasz pályázat agrárinnovációk számára

2017. március 10. 08:44
 
Agrár-innovációk számára hirdetett pályázatot az ENSZ Iparfejlesztési Szervezetének olasz nemzeti irodája (UNIDO-ITPO) “Innovatív ötletek és technológiák az agrár-élelmiszer szektorban” címmel. A pályázatokat április 10-ig lehet benyújtani.
 

Hír: Az agrárium az egyik leginnovatívabb ágazat

2021. szeptember 14. 09:07
 
A precíziós mezőgazdasági technológia lehetővé teszi a piac által elvárt minőség és mennyiség előállítását és csökkenti a termelés kockázatait – jelentette ki Nagy István agrárminiszter az RTK Korrekciós jel szolgáltatás elindításán, hétfőn Gödöllőn.