Olasz pályázat agrárinnovációk számára

2017. március 10. 08:44
Agrár-innovációk számára hirdetett pályázatot az ENSZ Iparfejlesztési Szervezetének olasz nemzeti irodája (UNIDO-ITPO) “Innovatív ötletek és technológiák az agrár-élelmiszer szektorban” címmel. A pályázatokat április 10-ig lehet benyújtani.
 

Az idei kiírást az UNIDO-ITPO az Olasz Nemzeti Kutató Tanáccsal (CNR) és a „Seeds&Chips” elnevezésű globális élelmiszer innovációs csúccsal (Global Food Innovation Summit) együttműködve hirdette meg.

A pályázatra április 10-ig lehet jelentkezni.


A felhívás célja, hogy díjazza a leginnovatívabb technológiákat és ötleteket az élelmiszer- és az agrár-szektorban. A győztesek meghívást kapnak az „Élelmiszerbiztonság a fejlődő országokban” elnevezésű programra, amely az egyik legfontosabb rendezvény a 2017-es Seeds &Chips csúcson. A résztvevőknek lehetőségük lesz szakmai és pénzügyi kapcsolatok kialakítására a területen tevékenykedő cégekkel, nemzetközi intézményekkel, üzleti inkubátorokkal és befektetési alapokkal.

agrarszektor.hu

Kapcsolódó cikkek

Elindult az új öntözésfejlesztési pályázat

2016. augusztus 02. 08:15
Mától lehet – augusztus 1-től - jelentkezni a módosult Vidékfejlesztési Programban amezőgazdasági vízgazdálkodási ágazat fejlesztésére kiírt pályázatra – közölte a Lázár János vezette Miniszterelnökség.

Száztizennégymilliárd fejlesztésre

2017. február 06. 08:46
Élelmiszeripari, borászati, erdészeti, tájgazdálkodási, Infrastrukturális beruházások valósulhatnak meg pályázati pénzekből