A világ legjobbjai közé választották a magyar Cerbonát

2016. október 28. 12:27
Bekerült a világ leginnovatívabb élelmiszerei közé a Cerbona gluténmentes poharas müzlije. Az elismerést a napokban vehette át a 100 százalékban magyar tulajdonban lévő gyártó cég, a Naponta Kft. a világ legnagyobb élelmiszeripari kiállításán, a Párizsban tartott SIAL-on.

A Word Tour by SIAL a napi fogyasztási cikkek legrangosabb nemzetközi termékversenye, amelyen független szakértőkből álló szakmai zsűri választotta ki közel 2000 pályázó közül a legkiválóbbakat. Az idén a Cerbona új terméke is bekerült ebbe a világelitbe, így viselheti a SIAL Innovation Selection 2016 emblémát.

A Cerbona piacvezető a márkás müzliszeletek és müzlik között Magyarországon.

A Naponta Kft. az év első kilenc hónapjában 21 százalékkal tudta növelni a müzliszeleteinek forgalmát, míg a müzlik értékesítése csaknem tíz százalékkal emelkedett.

Kapcsolódó cikkek

Növelni kell a hazai erdős területeket

2016. augusztus 17. 07:58
Felmérések, telepítések – Dönthetnek a kérelmekről, és megjelenik a tervekhez szükséges rendelet is Hamarosan döntés várható az erdősítés támogatására már benyújtott pályázatokról. A közeljövőben megjelenik a körzeti erdőtervekhez szükséges rendelet, miután lezárul az érintett erdők felmérése. A Földművelésügyi Minisztérium által kidolgozott, 2016 és 2030 közötti Nemzeti erdőstratégia tárcaközi közigazgatási egyeztetése pedig jelenleg is zajlik.
 

Van még hova fejlődnie a zöldség-gyömölcságazatnak

2017. szeptember 29. 09:05
Van még hova fejlődnie a zöldség-gyömölcságazatnak