A világ legjobbjai közé választották a magyar Cerbonát

2016. október 28. 12:27
Bekerült a világ leginnovatívabb élelmiszerei közé a Cerbona gluténmentes poharas müzlije. Az elismerést a napokban vehette át a 100 százalékban magyar tulajdonban lévő gyártó cég, a Naponta Kft. a világ legnagyobb élelmiszeripari kiállításán, a Párizsban tartott SIAL-on.

A Word Tour by SIAL a napi fogyasztási cikkek legrangosabb nemzetközi termékversenye, amelyen független szakértőkből álló szakmai zsűri választotta ki közel 2000 pályázó közül a legkiválóbbakat. Az idén a Cerbona új terméke is bekerült ebbe a világelitbe, így viselheti a SIAL Innovation Selection 2016 emblémát.

A Cerbona piacvezető a márkás müzliszeletek és müzlik között Magyarországon.

A Naponta Kft. az év első kilenc hónapjában 21 százalékkal tudta növelni a müzliszeleteinek forgalmát, míg a müzlik értékesítése csaknem tíz százalékkal emelkedett.

Kapcsolódó cikkek

Ismét szállíthatunk szarvasmarhát Egyiptomba

2016. február 29. 08:10
Elhárultak a kéknyelv betegség miatt korábban felmerült akadályok a magyar szarvasmarhák Egyiptomba történő exportja elől. A magyar állategészségügyi hatóság gyors és hatékony intézkedéseinek köszönhetően ismét exportálhatunk magyar élőmarhát az észak-afrikai államba.

Egyre intenzívebb magyar-mongol agrárkapcsolatok

2016. október 11. 08:07
Magyarország a lehetőségek országaként tekint Mongóliára - hangsúlyozta Nagy István földművelésügyi miniszterhelyettes Purev Sergelennel, mongol mezőgazdasági miniszterrel folytatott tárgyalása során Budapesten