Kapcsolódó tartalmak: javaslat

Hír: A LIGA Szakszervezetek 12 pontos javaslatot juttatott el a parlamenti pártoknak

2018. március 07. 07:48
 
Azt várják, hogy a pártok szakpolitikai programjaik kialakításánál vegyék figyelembe a munkavállalói szempontokat

Hír: Közösen lépnek fel a munkaerőhiány ellen a munkaadók és a munkástanácsok

2019. szeptember 26. 08:54
 
Közösen dolgozott ki javaslatcsomagot a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) a Munkástanácsok Országos Szövetségével (MOSZ) a munkaerőhiány kezelésére.

Hír: Újabb ágazatnak dobhatnak a koronavírus miatt mentőövet: itt a javaslatcsomag

2020. március 30. 09:19
 
Gépipari ágazatspecifikus javaslatcsomagot dolgozott ki a Dél-Dunántúli Gépipari Klaszter és a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara. Nem véletlenül, hiszen ahogy az egyik legjelentősebb nemzetközi hitelminősítő, a Moody’s által készített koronavírus hatásábra jól jelzi, hogy a gépgyártás a járvány által közepesen, erősen érintett ágazatok közé tartozik. A két szervezet az elmúlt hetekben felmérte az ágazat jelenlegi problémáit és komplex csomagot dolgozott ki, amelyben a klaszter és a kamara nyújt közös, a gépiparra fókuszált javaslatokat a válság kezelésére és a válságot követő újraindulás idejére. A HelloVidék most górcső alá vette a baranyai vállalkozások felvetéseit és a javaslatait.

Hír: Orbán Viktor: Amennyi munkahelyet a vírus tönkretesz, annyi munkahelyet hozunk létre

2020. április 06. 20:33
 
A többi között a kormány döntött egy 450 milliárdos beruházásösztönző és munkahelyteremtő programról, és visszaépítik a 13. havi nyugdíjat is.

Hír: Munkaidő-beosztási javaslatok veszélyhelyzetre

2021. október 06. 10:54
 
Az újabb járványügyi korlátozások közeledtével érdemes áttekinteni, hogy a munka törvénykönyve tükrében milyen lehetőségeik vannak a munkáltatóknak a munkaidő beosztásával, csoportosításával összefüggésben

Hír: Nagy István: az uniós javaslat veszélyezteti az EU mezőgazdasági termelését

2022. július 19. 08:09
 
Az agrárminiszter szerint olyan megoldás kell, amely a környezeti célok mellett a gazdák versenyképességére is tekintettel van.