Kapcsolódó tartalmak: jövő

Hír: Ilyen lehet az uniós közös agrárpolitika jövője

2017. november 30. 09:06
 
Az Európai Bizottság bemutatta a közös uniós agárpolitika főbb elveit tartalmazó, készülő javaslatait.

Hír: De mi lesz az agrártámogatásokkal 2020 után?

2017. december 01. 07:34
 
Összességében nincs oka kételkedni a kormánynak abban, hogy Phil Hogan agrárbiztos meg akarja védeni a Közös Agrárpolitikát, hazánk pedig ebben partner lesz - hangzott el a 2017-es Agrárszektor Konferencián, Siófokon. A kormány úgy látja, hogy a vidékfejlesztési politika jelenleg kellő szabadságot ad a tagállamoknak.

Hír: Jobban teljesít a magyar agrárgazdaság? – A szakma szerint nem

2017. december 01. 07:35
 
A siófoki Agrárszektor Konferencia közönségszavazásának eredménye alapján a résztvevők többsége (51 százalék) úgy gondolja, hogy a magyar agrárgazdaság nagyjából ugyanazon a szinten áll, mint 2014-ben, azaz a jelenlegi kormányzati ciklusban látványos javulást nem sikerült elérni. Pártpolitikusok vitatkoztak a hazai agrárium jövőjéről a Portfolio által szervezett konferencián.

Hír: Az agrárgazdaság jövőjéről tárgyaltak az Európai Mezőgazdasági Fórumon

2019. március 05. 07:47
 
Az európai agrárgazdaság jövőjével kapcsolatban fontos, hogy lehetőségünk legyen a legjobb tagállami gyakorlatok megőrzésére, a KAP forrásainak legalább szintentartására, és hogy megfelelő válaszokat találjunk a Brexit okozta új társadalmi és gazdasági kihívásokra – fogalmazott a mezőgazdaságért felelős helyettes államtitkár a lengyelországi Jasionkában, március első napjaiban megrendezett Európai Mezőgazdasági Fórumot követően.

Hír: A munkavállalók a középpontban - ez lesz a jövő üzleti stratégiája?

2019. április 30. 07:47
 
A folyamatos tanulás erősítése, a pénzbeli és nem pénzbeli ösztönző elemek továbbfejlesztése, a HR-t támogató digitális technológiák alkalmazása, a vállalaton belüli mobilitás fokozása – többek között ezekre a területekre fordítanak kiemelt figyelmet a cégek a Deloitte felmérése szerint.

Hír: Az élelmiszeripari vállalkozásoké a jövő

2019. október 11. 09:08
 
A kormány a következő időszakban több mint 100 milliárd forint értékű forrást fordít a magyar élelmiszeripari vállalkozások csomagolási, készletezési és piacra lépést elősegítő fejlesztéseinek támogatására – jelentette ki az agrárminiszter csütörtökön a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Újfehértón.