Kapcsolódó tartalmak: kormányzat

Hír: 40 milliárdos kormányzati támogatás a borászatnak

2016. augusztus 10. 07:56
 
A kormány döntött a borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatásáról, ennek keretében 40 milliárd forint összegű támogatási forrásra lehet pályázni - közölte Gál Péter sajtótájékoztatón.

Hír: A kormánnyal egyeztetne a NAK és az ÉFOSZ

2018. június 20. 09:06
 
Az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége (ÉFOSZ) valamint a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) információi szerint folyamatban van a népegészségügyi termékadóra vonatkozó szabályozás módosítása. A két szervezet hiányolja, hogy nem egyeztettek velük ennek kapcsán, és levélben kérte a pénzügyminisztertől a tervezett lépések felfüggesztését, a szakmai egyeztetések lefolytatását. 

Hír: Mégis maradhat néhány cafeteria elem?

2018. július 12. 08:15
 
Mégsem szabják át teljesen a cafeteriát. A kormány várja a módosító javaslatokat.

Hír: 2019 az építkezés éve a magyar agráriumban

2019. január 15. 07:31
 
A kormányzati beruházások és támogatások révén 2019 az építkezés éve lesz az agráriumban - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara évnyitó rendezvényén, Győrben.

Hír: A magyar mezőgazdaság és a gazdák melletti kiállással mindannyian jól járunk

2019. április 15. 08:24
 
Az agrárkormányzat fontos feladata, hogy megteremtse a feltételét annak, hogy növekedjen a mezőgazdasági termelés jövedelmezősége. Ennek alapja az új technológiák, a digitalizáció, a robotika, a precíziós gazdálkodás bevonása, amelyek alkalmazása mára elengedhetetlenné vált – fogalmazott Farkas Sándor, az Agrárminisztérium miniszterhelyettese csütörtökön, a monori gazdafórumon.