Kapcsolódó tartalmak: Nagy István

Hír: Nagy István lehet az új agrárminiszter

2018. május 02. 09:02
 
Nagy Istvánt, a Földművelésügyi Minisztérium eddigi miniszterhelyettesét kérte fel tárcavezetőnek a kormányfő. A tárcának Agrár- és vidékfejlesztési Minisztérium lesz az új neve.

Hír: Új miniszterjelölt, új minisztériumi elnevezés

2018. május 02. 09:05
 
Nagy Istvánt, a Földművelésügyi Minisztérium eddigi miniszterhelyettesét kérte fel tárcavezetőnek a kormányfő. A tárcának Agrár- és vidékfejlesztési Minisztérium lesz az új neve.

Hír: Szokjuk az új elnevezést: Agrárminisztérium

2018. május 14. 09:06
 
Pénteken elfogadta a minisztériumok felsorolásáról szóló törvényt a parlament, ennek értelmében a negyedik Orbán-kormányban tíz tárca működik majd – közölte az MTI.

Hír: Feltétel nélkül mindenkire számít az új agrárminiszter

2018. május 15. 09:24
 
Minden agrárgazdasági szereplőre számít az új parlamenti ciklusban Nagy István agrárminiszter-jelölt. Szerinte tarthatatlan, hogy ma minden termelési kockázatot a gazdálkodók viselnek. A stratégiai célok között többek között a versenyképesség javítását és a munkaerőhiány csökkentését jelölte meg.

Hír: Lázár volt tárcájától vehet vissza fontos feladatot Orbán új minisztere

2018. május 15. 09:27
 
Budai Gyulát váltotta az előző parlamenti ciklusban az agrártárca parlamenti államtitkári posztján, most pedig agrárminiszter lesz a negyedik Orbán-kormányban Nagy István. Miniszterségének egyik legfontosabb kezdeti momentumaként a tárca visszakaphatja a vidékfejlesztést az eddig Lázár János vezetése alá tartozó Miniszterelnökségtől.

Hír: Nagy István: új vidékfejlesztési pályázatok jönnek

2018. május 25. 06:33
 
„Gazdának lenni jó.” Ezt az életérzést kellene átadni a fiataloknak Nagy István agrárminiszter szerint, illetve megteremteni azt a stabilitást, ami a hosszú távú tervezéshez, fejlődéshez nélkülözhetelen. Ezt célozná az osztatlan közös tulajdonok felszámolása is, amihez már az őszre kormány elé kerülne komplex törvénytervezet.

Hír: Szakképzetlen közmunkásokkal próbálnák megduplázni a magyar mezőgazdaság termelékenységétv

2018. május 25. 06:39
 
Érdekes dolgokat mesélt a kormány mezőgazdasági terveiről a Világgazdaságnak adott interjújában Nagy István agrárminiszter. Az újonc kormánytag világosan fogalmazott abban, hogy mi a legfontosabb feladat a magyar mezőgazdaságban

Hír: Tudás nélkül nincs sikeres agrárium

2018. június 11. 08:57
 
Tudás nélkül nem lehet sikeres a megújuló agrárium - mondta Nagy István agrárminiszter csütörtökön, Gödöllőn.

Hír: Exkluzív interjú Nagy István agrárminiszterrel

2018. június 15. 15:47
 
Nagy István agrárminiszter az Agrofórum kérdéseire válaszolt. Témák: Mosonmagyaróvár, az alma mater - Generációváltás - Osztatlan közös földtulajdon - Öntözés - Fehérjeprogram - Jövőbe tekintés. Riporter: Bódis László - Operatőr-vágó: Gribek Dániel

Hír: Csak összefogással érhetők el sikerek a magyar agráriumban

2018. július 02. 07:58
 
A magyar agráriumban csak összefogással érhetők el sikerek, amihez a Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetsége (MOSZ) is jelentősen hozzájárul tevékenységével - mondta Nagy István agrárminiszter Budapesten.