Kapcsolódó tartalmak: OMÉK

Hír: Kövér: húzóágazat lett a mezőgazdaság

2017. szeptember 27. 08:07
 
A magyar agrárium teljesítménye több mint 200 ezer magyar gazda egész éves értékteremtő munkájának eredménye - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke Budapesten

Hír: OMÉK-élelmiszerek karitatív célra

2017. szeptember 28. 08:16
 
Karitatív célra ajánlhatták fel az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon és Vásáron (OMÉK) a kiállítók a rendezvény végén az el nem adott, még bontatlan csomagolású, kiváló minőségű, illetve tartós élelmiszereket. Az akció során összesen 1230 kg élelmiszert adományoztak a cégek a rászorulóknak a kiállításon megmaradt, kiváló minőségű termékeikből. Az élelmet a Magyar Élelmiszerbank Egyesület segítségével rászoruló családok kapják meg a napokban.

Hír: Közönségdíjat nyert a Tejkamion

2017. szeptember 29. 09:08
 
A 2017. szeptember 19-24. között megrendezett 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács számára hatalmas elismeréssel zárult.

Hír: Szeptember elején rendezik meg a 32. Bábolnai Gazdanapokat

2019. július 10. 08:47
 
Szeptember 5-8 között rendezik meg a 32. Bábolnai Gazdanapokat, amely az idén a 79. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) egyik társrendezvénye lesz - jelentették be a szervezők kedden, a rendezvényt beharangozó sajtótájékoztatón, Budapesten.
 

Hír: Megnyílt a 79. OMÉK Budapesten

2019. szeptember 27. 09:38
 
Nagy István agrárminiszter a magyar mezőgazdaság legrangosabb seregszemléjének, valamint az anyaországi és a határon túli gazdák ünnepének nevezte a 79. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítást és Vásárt (OMÉK), amelyet Jakab István, az Országgyűlés alelnöke nyitott meg csütörtökön a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

Hír: OMÉK: fiatalok nélkül nem lehet sikeres a mezőgazdaság korszakváltása

2019. szeptember 27. 09:39
 
A magyar agrárium a korszakváltás küszöbén áll, ahol egyedülálló agrár-adottságainkra és értékeinkre építve, korszakos jelentőségű fejlesztéseket és a tudás- és információalapú gazdálkodás széleskörű terjesztését tűzték ki célul – mondta Nagy István agrárminiszter a 79. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK.) csütörtöki megnyitóján. „Figyelmünk fokozott mértékben irányul az új nemzedékekre, hiszen nélkülük nem lehet sikeres a mezőgazdaság korszakváltása. A fiatal gazdálkodóink beruházásainak támogatásán túl a jövőben a gazdaságátadás megkönnyítésére, az agrárium vonzóbbá tételére is új energiákat összpontosítunk.” – fogalmazott a miniszter.

Hír: Az OMÉK-on ülésezett a Mezőgazdasági Bizottság

2019. szeptember 27. 09:53
 
Már hagyomány, hogy az OMÉK-on tartja kihelyezett ülését az Országgyűlés Mezőgazdasági Bizottsága. Az ülésen résztvevő Nagy István agrárminiszter hangsúlyozta, hogy az OMÉK kiváló alkalom arra, hogy megháláljuk a mezőgazdasági és élelmiszeripari szereplők munkáját, amely nagyban hozzájárult külkereskedelmünk föllendüléséhez. Ünnep és a szakmai és üzleti kapcsolatépítés fontos helyszíne.

Hír: Nagy István: több mint 85 ezer látogatója volt az idei OMÉK-nak

2019. október 01. 09:03
 
Több mint 85 ezer látogatót fogadott 15 országból az idei, 79. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK), ezzel a magyar agrárium legrégebbi és egyben legnagyobb tradíciókkal bíró seregszemléje sikerrel zárult.

Hír: A mezőgazdászok ászai

2019. október 02. 13:29
 
A szentlőrinci Gazdanapok Ászai és a pápai Agrárexpo Ászai hívták ki az ország válogatott mezőgazdasági iskoláinak csapatait, hogy kiderüljön, kik lesznek az Ászok Ászai 2019-ben. Az izgalmas fordulatokat tartogató egész napos küzdelem az OMÉK teljes területén zajlott.
«12»