Kapcsolódó tartalmak: segítség

Hír: Az agrárminisztérium minden segítséget megad a gazdatársadalom erősödéséhez

2018. június 04. 14:07
 
Az agrárminisztérium feladata, hogy minden segítséget megadjon a magyar mezőgazdaság, a gazdatársadalom és a vidéki polgárság megerősödéséhez - mondta Nagy István agrárminiszter az AGÓRA kereskedelmi konferencián, csütörtökön, Budapesten.

Hír: Magyarország az agrárium területén is helybe viszi a segítséget a fejlődő országokban

2019. május 14. 07:26
 
Magyarország migrációs politikájának alappillére a kiváltó okok kezelése, a „helybe visszük a segítséget” elv érvényesítése - jelentette ki Nagy István agrárminiszter az Afrikai Diplomata Napok keretében Magyarországon tartózkodó szubszaharai afrikai országok diplomatáival folytatott egyeztetésén.

Hír: Vegyészek segítenek az ápolóknak

2019. szeptember 11. 08:01
 
 
Az egészségügyi szakdolgozók ma egy fillérrel sem keresnek többet, mint a júliustól életbe lépett állítólagos béremelés előtt – állítja a Vegyipari Dolgozók Szakszervezetének (VDSZ) elnöke hozzájuk is eljuttatott bérpapírok alapján.

Hír: Tömegpánik helyett segítő aktivitás és együttműködés

2020. március 26. 15:20
 
Bagdy Emőke: Csoda az, ahogyan kinyílik az emberben az ősi létösztön és parancsolat, a kölcsönös egymásra- utaltság felismerése. Működik a belénk égett genetikai program, az élet minden áron való védelme, szeretete, szolgálata

Hír: A kormány hatékony segítséget nyújt az aszálykárok és fagykárok következményeinek ellensúlyozásához

2020. június 05. 07:37
 
Az idei esztendő első felének időjárása komoly károkat okoz a mezőgazdaságban. A gazdálkodók eddig 166 ezer hektáron jelentettek be aszálykárt és 82 ezer hektáron tavaszi fagykárt - mondta el Nagy István agrárminiszter csütörtökön az MTI-nek.

Hír: Horvát szállodások: dobjon az állam mentőövet!

2022. június 14. 07:50
 
Idén bevételnövekedésre számítanak a horvát szállodások, de lényegesen magasabbak lesznek a költségeik is, ami lassítja a beruházásokat, ezért állami beavatkozást várnak - hívták fel a figyelmet a Horvát Idegenforgalmi Közösség (HUT) hétfői sajtótájékoztatóján.