Kapcsolódó tartalmak: tanács

Hír: A kormány támogatja a tejtermelés és a feldolgozás korszerűsítését

2017. június 07. 20:58
 
A kormány különböző támogatásokkal segíti a tejtermelés korszerű körülményeinek kialakítását, modern tejfeldolgozó üzemek létesítését - mondta Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) parlamenti államtitkára szerdán a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács tej világnapi rendezvényén, Budapesten.

Hír: Ülésezett az Országos Erdő Tanács

2019. május 09. 07:28
 
Az Agrárminisztériumban tartotta ülését a Kormány tanácsadó testületeként működő Országos Erdő Tanács. A magán és állami erdőgazdálkodók, az erdészeti oktatás és kutatás, a természetvédelmi és turisztikai szervezetek képviselőiből álló szervezet a magyar erdők kezelésével kapcsolatos stratégiai kérdéseket tárgyalja.

Hír: 5 tanács a munkáltatóknak 2020 januárjára

2020. január 09. 08:04
 
Az új év közeledtével érdemes áttekinteni, hogy a munkáltatók számára milyen kötelezettségek érvényesülnek, illetve lehetőségek nyílnak meg a következő év első napjától. Az ajánlásokat a legfontosabb munkáltatói kihívás: a munkaerő-hiány szempontjából tettük meg. Az alábbiakban csokorba szedtük a legfontosabb lépéseket:

Hír: Tanácsok távmunkavégzéssel kapcsolatban

2022. január 24. 08:42
 
A 2021. évi CXXX. tv. 2022. január 1. napjával változtatott a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I.tv. (Mt.) távmunkavégzésre vonatkozó szabályain. Változott továbbá január 1. napjával a távmunkavégzés munkavédelmi aspektusa is. A legfontosabb szempontokat ismételten csokorba gyűjtöttük: