Kapcsolódó tartalmak: V4

Hír: V4 találkozó Sárospatakon

2013. november 15. 19:32
 
A MÉDOSZ meghívására - az MSZOSZ támogatásával - találkoztak a V4 országok mezőgazdasági és élelmiszeripri szakszervezeteinek képviselői.

Hír: Nem kezelhetők a globális szinten jelentkező válságok az EU tagállamok összefogása nélkül

2017. március 14. 09:25
 
Az EU tagállamok összefogása nélkül a már sokszor globális szinten is jelentkező válságok nem kezelhetők - mondta az agártárca miniszterhelyettese a V4 agrárminiszteri találkozón.

Hír: Agrártámogatások 2020 után is

2017. július 20. 08:30
 
Kiemelkedő jelentőségű találkozót tartottak július 18-án Brüsszelben a Visegrádi Csoport és a Balti országok mezőgazdaságért felelős miniszterei. Fazekas Sándor magyar földművelésügyi miniszter kiemelte, hogy Magyarország célja, hogy a 2020 utáni KAP a mezőgazdasági termelőket szolgálja, és az agrárpénzeket továbbra is az agrártermelők kapják – tájékoztatott a Földművelésügyi Minisztérium.

Hír: Példa nélküli összefogás a Közös Agrárpolitika mellett a V4 és a Balti országok agrárminiszterei között

2017. július 20. 08:37
 
Kiemelkedő jelentőségű találkozót tartottak július 18-án Brüsszelben a Visegrádi Csoport és a Balti országok mezőgazdaságért felelős miniszterei.

Hír: Az Európai Bizottság is felveszi a harcot a kettős minőségű élelmiszerekkel

2017. szeptember 27. 08:16
 
A testület útmutatóval segíti a nemzeti fogyasztóvédelmi hatóságok munkáját

Hír: V4-nyilatkozat az agrártámogatások megőrzéséért

2017. október 11. 07:43
 
A visegrádi és balti országok közösen álltak ki a megfelelő forrásokkal ellátott, erős, kétpilléres Közös Agrárpolitika fenntartása mellett Luxemburgban, a Mezőgazdasági és Halászati Tanács ülésén.
 

Hír: Orbán Viktor: a multik átverik a vásárlókat

2017. október 16. 11:40
 
Az európai gazdaság az egymás iránti bizalmon nyugszik, ez a kötőanyaga - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a pozsonyi várban, ahol európai uniós (EU-s) találkozót tartottak az élelmiszerek kettős termékminősége gyakorlatának megszüntetéséért a visegrádi négyek (Magyarország, Csehország, Lengyelország, Szlovákia) kormányfőinek, illetve az összes uniós tagország képviselőinek és az uniós szakpolitikusoknak a részvételével.

Hír: Egyenlőséget Európában, egyenlőséget az élelmiszerpiacon!

2017. november 07. 07:44
 
Mezőgazdasági eredetű megújuló energiaforrások, közép-európai agrárkutatás, élelmiszerek kettős minősége – ezek voltak a visegrádi országok számára a legfontosabb témák Brüsszelben, a Mezőgazdasági és Halászati Tanács ülésén.

Hír: A V4-ek kiemelkedő mezőgazdasági eredményeket érhetnek el

2017. november 08. 07:49
 
A visegrádi országok összehangolt fellépéssel kiemelkedő eredményeket érhetnek el a mezőgazdaság egyre több területén – mondta Czerván György, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárgazdaságért felelős államtitkára a Mezőgazdasági és Halászati Tanács hétfői, brüsszeli ülését követően.

Hír: Együttműködési megállapodást kötöttek a visegrádi országok agrárkutatási intézményei

2017. november 10. 09:13
 
Partnerségi együttműködési megállapodást kötöttek a mezőgazdasági kutatások és tudományos tevékenységek összehangolására a visegrádi országok (V4) agrárkutatási intézményei csütörtökön, Budapesten.
 
«123»