Kapcsolódó tartalmak: védjegy

Hír: Védjegyet vezet be a pékszövetség a magyar sütőipari termékekre - Minőségi garancia a fogyasztóknak

2016. augusztus 17. 07:52
 
Védjegyet vezet be a pékszövetség a magyar sütőipari termékekre, a magyar pékség védjegyet azokra a termékekre lehet használni, amelyek igazolhatóan magyar üzemben készültek, magyar alapanyagokból, magyar munkaerővel, ami minőségi garanciát jelent a fogyasztóknak - jelentette be a Magyar Pékszövetség elnöke.

Hír: Dinnyevédjegy bevezetését tervezik

2017. július 24. 07:59
 
Dinnyevédjegy bevezetését tervezik, hogy a fogyasztók jobban meg tudják különböztetni a magyar dinnyét a külfölditől - mondta Horváth Zoltán, a Baranya megyei kormánymegbízott az M1 aktuális csatornán pénteken.

Hír: Élelmiszerbotrány: fordulhat a kocka

2017. augusztus 22. 08:26
 
A Kormány a védjegyek piacán ugyancsak segítené a hazai foigyasztók könnyebb eligzodását 

Hír: GMO-mentes élelmiszereket jelölő védjegyet vezetnek be

2018. április 04. 19:29
 
Új védjegyet vezet be a Földművelésügyi Minisztérium (FM) a géntechnológiai módosításoktól (GMO) mentes magyar élelmiszerek megkülönböztetésére – közölte Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten – számolt be az MTI

Hír: Fazekas Sándor: új védjegy garantálja a magyar élelmiszerek GMO-mentességét

2018. április 06. 07:03
 
Új védjegyet vezet be a Földművelésügyi Minisztérium (FM) a géntechnológiai módosításoktól (GMO) mentes magyar élelmiszerek megkülönböztetésére - közölte Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.

Hír: Élelmiszeripar a terítéken: jön az egységes védjegy, a pálmaolaj meg megy

2018. november 14. 08:18
 
Élelmiszeripari körkép címmel tartottak november 12-én szakmai konferenciát a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) szervezésében Budapesten. A rendezvényen Dr. Nagy István agrárminiszter ismertette az újjáalakult agrárminisztérium élelmiszeripart érintő tevékenységeit, terveit. A tárcavezető hangsúlyozta, hogy az agrárium sikerének alapfeltétele a megfelelő élelmiszer-feldolgozás.

Hír: Egyetlen nemzeti védjegyet alkalmazna az Agrárminisztérium

2018. november 19. 07:30
 
Az Agrárminisztérium olyan új, állami minősítési rendszert szeretne létrehozni, amely kiváltja az összes egyéb minőségi emblémát, egyetlen erős védjegyet teremtve - közölte az agrárminiszter szombaton Hévízen.