A Bahart dolgozói 150 ezer forintot kapnak, ha beoltatják magukat

2021. december 08. 08:54
A Balatoni Hajózási Zrt. bruttó 150 ezer forintot ad azoknak a dolgozóinak, akik beadatják a koronavírus elleni oltást, írja az Index egy, a lap birtokába jutott körlevél alapján.
A Bahart dolgozói 150 ezer forintot kapnak, ha beoltatják magukat

A levél szerint a munkavállalók december 15-ig vehetik fel az első oltást, a jutalmat pedig legkésőbb decmber 20-ig megkapják. A jutalom egyébként azokra is vonatkozik, akik már korábban beoltatták magukat, és persze december közepéig fennáll a munkaviszonyuk.

Azok a dolgozók, akik jelenleg nem olthatóak vagy átestek a betegségen, jövő év március 15-ig felvehetik az oltást a jutalomért. A Bahart indoklása szerint fontos, hogy a tavaszi szezonindulásra már védett, átoltott munkaállomány szolgálja ki az utazóközönséget.

Forrás: 24.hu / www.szakszervezet.hu

Kapcsolódó cikkek

"Úgy látszik, ezt a minimális kiegészítést sem tudja vállalni a munkaadói oldal"

2021. január 22. 08:01
2021. január 21-én az Infórádió Üzleti reggeli rovatában Mészáros Melinda elmondta, amennyiben a VKF tagok testületei a megállapodás-tervezetet elfogadják, akkor a legkorábban a hétfői napon kerülhet sor a megállapodás aláírására.

Orbán Viktor: Indul a gazdaságvédelmi akcióterv második szakasza

2020. április 07. 08:15
A cél az, hogy amennyi munkahelyet a vírus tönkretesz, annyi munkahelyet hozzunk létre - mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn.