A Bahart dolgozói 150 ezer forintot kapnak, ha beoltatják magukat

2021. december 08. 08:54
A Balatoni Hajózási Zrt. bruttó 150 ezer forintot ad azoknak a dolgozóinak, akik beadatják a koronavírus elleni oltást, írja az Index egy, a lap birtokába jutott körlevél alapján.
A Bahart dolgozói 150 ezer forintot kapnak, ha beoltatják magukat

A levél szerint a munkavállalók december 15-ig vehetik fel az első oltást, a jutalmat pedig legkésőbb decmber 20-ig megkapják. A jutalom egyébként azokra is vonatkozik, akik már korábban beoltatták magukat, és persze december közepéig fennáll a munkaviszonyuk.

Azok a dolgozók, akik jelenleg nem olthatóak vagy átestek a betegségen, jövő év március 15-ig felvehetik az oltást a jutalomért. A Bahart indoklása szerint fontos, hogy a tavaszi szezonindulásra már védett, átoltott munkaállomány szolgálja ki az utazóközönséget.

Forrás: 24.hu / www.szakszervezet.hu

Kapcsolódó cikkek

Hamarosan ellephetik Magyarországot a vendégmunkások

2022. február 09. 15:18
Már olyan szinteket ért el a munkaerőhiány a vendéglátószektorban, hogy mindenképpen külföldi vendégmunkások nagy arányú foglalkoztatására lesz szükség ahhoz, hogy érdemben javuljon a helyzet - mondta a Telexnek Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) tiszteletbeli elnöke.

Koronavírus: aggasztó képet fest, amire Orbán Viktor figyel

2020. szeptember 18. 10:35
Alig, hogy a miniszterelnök megfogalmazta, mi a legfőbb adat, amire most a koronavírus-járvány második hullámában figyelnie kell, elkezdett kedvezőtlenül alakulni az a bizonyos, legfontosabb napi szám.