A szociális jogok európai pillérének megvalósítása: A minimálbér-keret esete uniós szinten és annak hatása a Nyugat-Balkán régiójára

2020. október 14. 09:01
A Munkástanácsok Országos Szövetsége október 14-ére online szemináriumot szervez A szociális jogok európai pillérének megvalósítása: A minimálbér-keret esete uniós szinten és annak hatása a Nyugat-Balkán régiójára címmel. Az eseményhez ingyenesen lehet csatlakozni előzetes regisztrációt követően.

MEGHÍVÓ

Kedves Kollégák, Kedves Barátok,

A Munkástanácsok Országos Szövetsége (MOSZ)
nagy szeretettel meghívja Önöket online szemináriumára, mely a:

szociális jogok európai pillérének megvalósítása: A minimálbér-keret esete uniós szinten és annak hatása a Nyugat-Balkán régiójára

címet viseli.

Időpont: 2020. október 14 (szerda)

 

A regisztrált résztvevők számát 100 főben maximalizáljuk.

Arra kérnénk minden kedves érdeklődőt, hogy lehetőség szerint minél hamarabb regisztráljon.

Link: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_acQ0KWZORhKhhXW_MPUL7A

A konferencia munkanyelve az ANGOL, de

A tolmácsolás magyar, angol, német, horvát, szerb, lengyel és román nyelven is biztosított.

Az esemény programját egy külön dokumentumban találják. Amennyiben kérdést szeretnének feltenni (lehetőleg angol nyelven), lehetőség szerint juttassák el a szervezőnek a szeminárium előtt.

Ha bármilyen egyéb kérdésük és észrevételük van, kérem, keressenek bizalommal.

 

Üdvözlettel:

 

Laszlóczki László

nemzetközi kapcsolatok referens

international@munkastanacsok.hu

+ 36 30 212 93 28

 

szakszervezetek.hu

Kapcsolódó cikkek

COVID-védőoltás: mit tehet a munkáltató és a munkavállaló?

2021. január 11. 09:13
Sok a bizonytalanság a COVID-védőoltással kapcsolatban; milyen kötelezettségei vannak a munkáltatónak? Mire kötelezheti a munkavállalót és mire nem? Mit tehet az alkalmazott, ha nem szeretne védőoltást kapni? - ezeket a problémás területeket járta körbe és válaszolta meg Zempléni Kinga munkajogász.

Fordult a kocka: nem kell már levadászni a jó munkaerőt, kedvükre válogathatnak a cégek

2020. július 03. 07:45
A COVID-19 megjelenése jelentős kihívás elé állította a cégeket és a munkavállalókat is. Zdravka Demeter Bubaloval, a MOL-csoport HR igazgatójával többek között arról beszélgettünk, hogyan reagált a 26 ezer, különböző nemzetiségű dolgozót foglalkoztató nagyvállalat a váratlan helyzetre, mi jelentette a legnagyobb kihívást, és volt-e bármilyen pozitív hozadéka a nagyvállalat számára a járványhelyzetnek. A szakember kitért arra is, szükség volt-e átstrukturálásra, létszámstopra vagy leépítésre az olajár esése és a fogyasztás csökkenése miatt.