A szociális jogok európai pillérének megvalósítása: A minimálbér-keret esete uniós szinten és annak hatása a Nyugat-Balkán régiójára

2020. október 14. 09:01
A Munkástanácsok Országos Szövetsége október 14-ére online szemináriumot szervez A szociális jogok európai pillérének megvalósítása: A minimálbér-keret esete uniós szinten és annak hatása a Nyugat-Balkán régiójára címmel. Az eseményhez ingyenesen lehet csatlakozni előzetes regisztrációt követően.

MEGHÍVÓ

Kedves Kollégák, Kedves Barátok,

A Munkástanácsok Országos Szövetsége (MOSZ)
nagy szeretettel meghívja Önöket online szemináriumára, mely a:

szociális jogok európai pillérének megvalósítása: A minimálbér-keret esete uniós szinten és annak hatása a Nyugat-Balkán régiójára

címet viseli.

Időpont: 2020. október 14 (szerda)

 

A regisztrált résztvevők számát 100 főben maximalizáljuk.

Arra kérnénk minden kedves érdeklődőt, hogy lehetőség szerint minél hamarabb regisztráljon.

Link: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_acQ0KWZORhKhhXW_MPUL7A

A konferencia munkanyelve az ANGOL, de

A tolmácsolás magyar, angol, német, horvát, szerb, lengyel és román nyelven is biztosított.

Az esemény programját egy külön dokumentumban találják. Amennyiben kérdést szeretnének feltenni (lehetőleg angol nyelven), lehetőség szerint juttassák el a szervezőnek a szeminárium előtt.

Ha bármilyen egyéb kérdésük és észrevételük van, kérem, keressenek bizalommal.

 

Üdvözlettel:

 

Laszlóczki László

nemzetközi kapcsolatok referens

international@munkastanacsok.hu

+ 36 30 212 93 28

 

szakszervezetek.hu

Kapcsolódó cikkek

Milyen kötelezettségei vannak a munkáltatónak baleset esetén?

2021. szeptember 07. 08:39
Öregségi nyugdíjasként (65 év felett) szeretnék 2022-ben munkát végezni a jelenlegi foglalkoztatómnál, folyamatos munkaszerződésemmel. A munkám elég sok utazással, tevékenységgel jár, baleset is előfordulhat. A munkáltatót milyen kötelezettség terheli? 15 nap betegállománnyal igazolt nem fizetett távolléttel letudja kötelességét? A felépülésig csak nyugdíjra számíthatok?

A munkaerő megtartásáról szólhat 2022 az álláspiacon

2022. április 06. 07:46
Nem lesz jelentős hatással a magyar munkaerőpiacra az ukrán menekültek felvétele - prognosztizálta a RecruiTECH toborzási konferencián Madár István a Portfolio vezető elemzője. Sok a kedvezőtlen politikai és gazdasági tényező, a munkaadók idén a megtartásra koncentrálnak, mert elbocsátani és újra toborozni sokkal költségesebb. A szakmai rendezvényen szó esett még egyebek mellett a digitális munkavállalói élményről, a készségek alapján történő előszűrésről és az offline és az online állásbörzék szerepéről. Tudósításunk.