Az EU-OSHA és EEN az európai kis- és középvállalkozások segítésére szövetkezett

2016. augusztus 09. 07:51
Tudta, hogy az EU-OSHA is társult tagja a 15 tagból álló Európai Vállalkozások Hálózatának (EEN), amely a világ legnagyobb, kis- és középvállalkozásokat (kkv-k) támogató hálózata?

Az EEN a kkv-k innovatív és nemzetközi növekedését segítő üzleti lehetőségek adatbázisát kezeli. Társult tagként az EU-OSHA hozzájárul a munkahelyi biztonság és egészségvédelem javításához a kkv-k munkahelyein.

A hálózatban 600 tagszervezet 3 ezer szakértője vesz részt több mint 60 országból. A tagszervezetek körében kereskedelmi- és iparkamarák, technológiai központok és kutatóintézetek szerepelnek.

Tekintse meg az EEN által ingyenesen kínált szolgáltatásokat 

Bővebben az EU-OSHA és EEN közti együttműködésről

https://osha.europa.eu/hu/highlights/eu-osha-and-een-teamed-help-small-and-medium-sized-enterprises-europe

Forrás: OSHA Europe

Kapcsolódó cikkek

Súlyos élelmiszerbiztonsági problémák miatt azonnali hatállyal felfüggesztette a Nébih egy Pest megyei sütőüzem működését

2018. október 19. 09:48
Egy 2017 óta működő Pest megyei pékségben végeztek ellenőrzést a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei október elején. Az ellenőrök a helyszínen megállapították, hogy a vállalkozás semmilyen nyomon követési dokumentációt nem vezet, ezért 45 nem nyomon követhető élelmiszertételt kivontak a forgalomból. Az üzemben tapasztalt elégtelen higiéniai körülmények miatt, a súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatokra való tekintettel a hatóság azonnali hatállyal felfüggesztette a sütőüzem működését.

Kísérleti munkaügyi központokat vezetnek be

2018. augusztus 29. 08:37
A kísérleti programot először csak két megyében vezetik be. A tervek szerint a programban az álláskeresők segítséget kapnak önéletrajzuk megírásában, képességeik meghatározásában.