Az EU-OSHA és EEN az európai kis- és középvállalkozások segítésére szövetkezett

2016. augusztus 09. 07:51
Tudta, hogy az EU-OSHA is társult tagja a 15 tagból álló Európai Vállalkozások Hálózatának (EEN), amely a világ legnagyobb, kis- és középvállalkozásokat (kkv-k) támogató hálózata?

Az EEN a kkv-k innovatív és nemzetközi növekedését segítő üzleti lehetőségek adatbázisát kezeli. Társult tagként az EU-OSHA hozzájárul a munkahelyi biztonság és egészségvédelem javításához a kkv-k munkahelyein.

A hálózatban 600 tagszervezet 3 ezer szakértője vesz részt több mint 60 országból. A tagszervezetek körében kereskedelmi- és iparkamarák, technológiai központok és kutatóintézetek szerepelnek.

Tekintse meg az EEN által ingyenesen kínált szolgáltatásokat 

Bővebben az EU-OSHA és EEN közti együttműködésről

https://osha.europa.eu/hu/highlights/eu-osha-and-een-teamed-help-small-and-medium-sized-enterprises-europe

Forrás: OSHA Europe

Kapcsolódó cikkek

Élelmiszerkönyvi változások a jobb minőségű élelmiszerekért

2016. június 30. 09:14
A vásárlói tudatosság erősödésével egyre nagyobb a társadalmi igény a jó minőségű élelmiszerek, így a sütőipari termékek iránt is. Ennek szem előtt tartásával - figyelemmel a magyar szokásokra és vásárlói elvárásokra - újult meg néhány hónapja a Magyar Élelmiszerkönyv Sütő-és cukrászipari termékek lapjai. A folyamatosan frissülő, megújuló szabályok garantálják, hogy az előírásokat betartva, megfelelő szakértelemmel, jó minőségű termékek készülhessenek.

Újra kiválónak kell lennie az agrárszaktudásnak

2017. február 01. 08:26
A GDP-nek mindössze csak 1-2 százalékát fordítjuk oktatásra, ennek súlyos következményei vannak, ugyanakkor az egyetemeknek is fel kell ismerniük, hogy nem árt a frissítés. Az uniós támogatások nem tartanak örökké, valószínűleg ez a kényszer is kell a változtatáshoz.