Az EU-OSHA és EEN az európai kis- és középvállalkozások segítésére szövetkezett

2016. augusztus 09. 07:51
Tudta, hogy az EU-OSHA is társult tagja a 15 tagból álló Európai Vállalkozások Hálózatának (EEN), amely a világ legnagyobb, kis- és középvállalkozásokat (kkv-k) támogató hálózata?

Az EEN a kkv-k innovatív és nemzetközi növekedését segítő üzleti lehetőségek adatbázisát kezeli. Társult tagként az EU-OSHA hozzájárul a munkahelyi biztonság és egészségvédelem javításához a kkv-k munkahelyein.

A hálózatban 600 tagszervezet 3 ezer szakértője vesz részt több mint 60 országból. A tagszervezetek körében kereskedelmi- és iparkamarák, technológiai központok és kutatóintézetek szerepelnek.

Tekintse meg az EEN által ingyenesen kínált szolgáltatásokat 

Bővebben az EU-OSHA és EEN közti együttműködésről

https://osha.europa.eu/hu/highlights/eu-osha-and-een-teamed-help-small-and-medium-sized-enterprises-europe

Forrás: OSHA Europe

Kapcsolódó cikkek

Szakképzetlen, szakképzett: lehet-e más a bér ugyanazért a munkáért?

2017. november 29. 08:12
Előírhatja-e a munkáltató az adott munkakörhöz szakképzettség meglétét? Alkalmazhatja-e ugyanabban a munkakörben a szakképzettséggel rendelkező, illetve a szakképzettséggel nem rendelkező munkavállalót ugyanazon a feorszámon, csak más bérrel, tekintettel arra, hogy egyik munkavállaló szakképzett, a másik nem? – kérdezte olvasónk. Dr. Hajdu-Dudás Mária munkajogász szakértőnk válaszolt.

Szennyzetett tejtermékek miatt indítottak vizsgálatot a hatóságok

2018. május 14. 09:08
Vizsgálatot indított a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szennyezett tejtermékek miatt, mert egyes üzletláncok bizonyos UHT termékeit szándékosan szennyezhette valaki. Az ügyben a nyomozóhatósági vizsgálat folyamatban van.