Délelőtt online tanít, délután maszkokat varr a gyáli tanárnő

2020. március 26. 08:09
Respect, Kedves Mária!
 

Az elmúlt napokban a koronavírus-járvány kapcsán kialakult országos vészhelyzetben többször számoltunk be nemes felajánlásokról, jótékonysági akciókról, az egészségügyet segítő támogatásokról.

Molnárné Bökönyi Mária általános iskolai és férje, Molnár István középiskolai matematikatanár a digitális tanrend szerint távoktatásban tanít gyáli otthonukban 2020. március 25-én – Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Március 25-e sem múlt el lélekemelő történet nélkül, ami a Pest megyei Gyálhoz kötődik. Az MTI munkatársa “fedezte fel” Molnárné Bökönyi Mária általános iskolai tanárt, aki délelőttönként férje, Molnár István középiskolai matematikatanárral a digitális tanrend szerint távoktatásban tanít gyáli otthonukban. A tanárnő a tanítás után, délutánonként a helyi varrodában segít szájmaszkok készítésében a koronavírus-járvány miatt.

 Mária a varrodában. – Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd[/caption]

Respect, Kedves Mária!

Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd

sokszinuvidek.24.hu

Kapcsolódó cikkek

A munkavállalók 56%-a beismeri, hogy nem tud eleget a munkaköre hosszabb távú ellátásához

2019. február 19. 09:12
A német Vodafone Intézet átfogó tanulmányának eredményei azt mutatják, hogy a munkavállalók világszerte úgy érzik, nem rendelkeznek a munkaköreik betöltéséhez már a jelenben is jövőben szükséges, a jövőben pedig elengedhetetlen digitális készségekkel – írja a HVG.

Borul a cafeteria: mutatjuk, milyen juttatást bukhatsz jövőre

2016. november 04. 08:17
Eltörlik az Erzsébet utalványt, és megszűnik a Szép-kártya? Hónapok óta megy a találgatás, mikét alakítja át a parlament a jelenlegi cafeteria-rendszert. Annyi biztos volt, hogy nem lehet elkerülni a változásokat az Európai Bíróság ítélete miatt. Az átalakítás lassan körvonalazódott, mára szinte teljes a kép. Összefoglaltuk, milyen béren kívüli juttatásokkal számolhatsz jövőre.