Demonstráció a rabszolgatörvény ellen!

2018. december 06. 10:15
Az Mt. módosításával kapcsolatos tárgyalások nem hoztak eredményt, így a MÉDOSZ a LIGA Szakszervezetekkel együtt csatlakozik a Magyar Szakszervezeti Szövetség által szervezett december 8-i demonstrációhoz.
Demonstráció a rabszolgatörvény ellen!

A demonstráció kezdetének helyszíne és időpontja: 2018. december 8. szombat, Jászai Mari tér 10 óra.

Aki a MÉDOSZ-ból kíván indulni, kérünk Benneteket, hogy szombaton 9.15 órára érkezzen a MÉDOSZ székházba. (VI. kerület Jókai u. 4.)

Parkolási lehetőség szombat lévén ingyenes a Jókai utcában és környékén illetve parkolási lehetőség van az Aradi utcai parkolóházban, ahol 2 méter magasságig tudnak gépkocsikat fogadni.

A tüntetés 11 órakor indul az alábbi útvonalon: Jászai Mari tér - Szent István körút, Nyugati tér - Bajcsy-Zsilinszky út - Alkotmány u.

Kérjük, hogy a részvételi szándékot, a résztvevők hozzávetőleges létszámát a titkarsag@medosz.hu e-mail címen jelezzétek 2018. december 7-én 12 óráig.

A Területi Választmányi elnökök koordinálják a területükön működő szervezetek ezirányú tevékenységét, így kérdés esetén fordulhattok hozzájuk valamint a MÉDOSZ központ dolgozóihoz.

Kérjük, lehetőleg minél többen csatlakozzatok a demonstrációhoz, mert most van az a pillanat, amikor nincs tovább és kell a személyes részvételekkel megtámogatott erő felmutatása!

Kérünk mindenkit, hogy ezt a szombatját áldozza fel a saját és gyermeke jövője érdekében. 

Kapcsolódó cikkek

A kormány a cafeteria helyett a béreket emelné

2018. november 09. 08:08
Jövő héten folytatódnak a bértárgyalások a versenyszféra és a kormány konzultációs fórumán. A pénzügyminiszter cafeteria helyett béremelést szorgalmaz.

Nem kötelez, hanem lehetőséget teremt a túlóratörvény

2018. december 12. 09:20
A megemelt óraszám nem érinti a sofőröket, az orvosokat és az ápolókat, azonban kedvező lehet azok számára, akik eddig is keresték az alkalmat a pluszmunkára