Demonstráció a rabszolgatörvény ellen!

2018. december 06. 10:15
Az Mt. módosításával kapcsolatos tárgyalások nem hoztak eredményt, így a MÉDOSZ a LIGA Szakszervezetekkel együtt csatlakozik a Magyar Szakszervezeti Szövetség által szervezett december 8-i demonstrációhoz.
Demonstráció a rabszolgatörvény ellen!

A demonstráció kezdetének helyszíne és időpontja: 2018. december 8. szombat, Jászai Mari tér 10 óra.

Aki a MÉDOSZ-ból kíván indulni, kérünk Benneteket, hogy szombaton 9.15 órára érkezzen a MÉDOSZ székházba. (VI. kerület Jókai u. 4.)

Parkolási lehetőség szombat lévén ingyenes a Jókai utcában és környékén illetve parkolási lehetőség van az Aradi utcai parkolóházban, ahol 2 méter magasságig tudnak gépkocsikat fogadni.

A tüntetés 11 órakor indul az alábbi útvonalon: Jászai Mari tér - Szent István körút, Nyugati tér - Bajcsy-Zsilinszky út - Alkotmány u.

Kérjük, hogy a részvételi szándékot, a résztvevők hozzávetőleges létszámát a titkarsag@medosz.hu e-mail címen jelezzétek 2018. december 7-én 12 óráig.

A Területi Választmányi elnökök koordinálják a területükön működő szervezetek ezirányú tevékenységét, így kérdés esetén fordulhattok hozzájuk valamint a MÉDOSZ központ dolgozóihoz.

Kérjük, lehetőleg minél többen csatlakozzatok a demonstrációhoz, mert most van az a pillanat, amikor nincs tovább és kell a személyes részvételekkel megtámogatott erő felmutatása!

Kérünk mindenkit, hogy ezt a szombatját áldozza fel a saját és gyermeke jövője érdekében. 

Kapcsolódó cikkek

Az emberek harmada a minimálbért sem keresi meg

2018. november 09. 08:13
A 2017. évi személyi jövedelemadó bevallások alapján a Policy Agenda megvizsgálta, hogy milyen béregyenlőtlenség figyelhető meg. Egyáltalán a klasszikus munkaviszonyos foglalkoztatás mennyire van jelen a dolgozói társadalomban. Nagyon torz bérrendszer, jelentős egyenlőtlenség, és sok radar alatti jövedelem – ezt mutatják a számok.

Adómentes marad egy cafeteria-elem, mégsincs ok az ünneplésre

2018. november 08. 07:08
A parlament előtt van a módosító, amely szerint visszatérne egy adómentesen adható juttatás. Ez azonban sovány vigasz a többi cafeteria-elem megadóztatása miatt: a javaslat szerint csak a sportrendezvényekre és kulturális rendezvényekre adott jegy lenne adómentes.