Elindult a szavazás az üzleti turizmus legjobbjaira

2022. augusztus 23. 12:52
A Business Traveller Hungary szerkesztősége idén 12. alkalommal osztja ki az üzleti turizmus legjobbjainak járó Business Excellence díjakat. A legkiemelkedőbb corporate turisztikai szolgáltatókra olvasóink 10 kategóriában szavazhatnak az esemény weboldalán.
Elindult a szavazás az üzleti turizmus legjobbjaira

A Business Excellence díjat a szakma és olvasóink szavazatai alapján azoknak az üzleti szolgáltatóknak ítéljük oda, amelyek az elmúlt egy évben hangsúlyosan hozzájárultak a magyar üzleti turisztikai piac növekedéséhez. A rendezvény weboldalán augusztus 22-én elindult szavazáson az utazóközönség által legnagyobbra tartott, kiemelkedő színvonalú termékkel vagy szolgáltatással piacra lépő turisztikai vállalkozásokat keressük.

A Business Excellence díjakat 2022-ben 10 kategóriában osztjuk ki.

A fővárosban és vidéken is keressük a legjobb business hotelt és a legjobb rendezvényhelyszínt, szeretnénk kideríteni, melyik mobilitási szolgáltatót, üzleti utaztatót és üzleti légitársaságot tartják olvasóink a legkiemelkedőbbnek. Kíváncsiak vagyunk arra is, mely belföldi és külföldi desztinációs marketingszervezet tevékenységét ítélik a legerősebbnek, emellett az új piaci szereplők között is keressük a legígéretesebbeket.

Kategóriánként három jelölt szerepel a listán, a szavazók ezek közül választhatják ki az általuk leginkább elismert vállalkozásokat. Lehetőség nyílik saját jelöltet is állítani, utóbbiak közül kerülnek ki a közönségdíjasok.

A szavazás a mai nappal indul a rendezvény honlapján.

 
 

Ahogy az a korábbi díjátadókon elhangzott, a Business Excellence Magyarországon az egyetlen olyan elismerés, amely az üzleti utaztatásban kimagaslóan teljesítő szolgáltatókat díjazza.

Az évről évre egyre nagyobb szakmai érdeklődéssel kísért szavazás 2022. szeptember 12-én zárul.

Az ünnepélyes díjátadót szeptember 19-én rendezi meg a Business Traveller Hungary szerkesztősége és kiadója a Haris Parkban, Buda exkluzív, neoreneszánsz stílusú találkozóhelyén.

https://turizmus.com/szabalyozas-orszagmarketing/elindult-a-szavazas-az-uzleti-turizmus-legjobbjaira-1182744

 

Kapcsolódó cikkek

Július 1-jétől emelkedik az alkalmi munka közterhe az turizmusban is

2022. június 14. 07:52
A következő hónaptól gyakorlatilag megduplázódik az egyszerűsített foglalkoztatásra kivetetett közteher, ami újabb stratégiaváltásra kényszeríti a vendéglátást.

Ezért érdemes helyiként is kipróbálni a budapesti luxushoteleket

2022. augusztus 11. 13:42
Az elmúlt években számos luxushotel-láncolat vetette meg a lábát Budapesten, ezzel pedig elszállt minden esélye a szomszédos országok fővárosainak, hogy a régióban konkuráljanak velünk. Egyedül Bécs járt eddig előttünk itt a közelben, de jelenleg olybá tűnik, a császárvárost is szép komótosan lehagyjuk, ha a nagy brandekről van szó. Az alábbiakban azokat a szolgáltatásokat villantjuk fel, amelyeket akár helyi lakosként is érdemes legalább egyszer kipróbálni náluk.