Elindult a szavazás az üzleti turizmus legjobbjaira

2022. augusztus 23. 12:52
A Business Traveller Hungary szerkesztősége idén 12. alkalommal osztja ki az üzleti turizmus legjobbjainak járó Business Excellence díjakat. A legkiemelkedőbb corporate turisztikai szolgáltatókra olvasóink 10 kategóriában szavazhatnak az esemény weboldalán.
Elindult a szavazás az üzleti turizmus legjobbjaira

A Business Excellence díjat a szakma és olvasóink szavazatai alapján azoknak az üzleti szolgáltatóknak ítéljük oda, amelyek az elmúlt egy évben hangsúlyosan hozzájárultak a magyar üzleti turisztikai piac növekedéséhez. A rendezvény weboldalán augusztus 22-én elindult szavazáson az utazóközönség által legnagyobbra tartott, kiemelkedő színvonalú termékkel vagy szolgáltatással piacra lépő turisztikai vállalkozásokat keressük.

A Business Excellence díjakat 2022-ben 10 kategóriában osztjuk ki.

A fővárosban és vidéken is keressük a legjobb business hotelt és a legjobb rendezvényhelyszínt, szeretnénk kideríteni, melyik mobilitási szolgáltatót, üzleti utaztatót és üzleti légitársaságot tartják olvasóink a legkiemelkedőbbnek. Kíváncsiak vagyunk arra is, mely belföldi és külföldi desztinációs marketingszervezet tevékenységét ítélik a legerősebbnek, emellett az új piaci szereplők között is keressük a legígéretesebbeket.

Kategóriánként három jelölt szerepel a listán, a szavazók ezek közül választhatják ki az általuk leginkább elismert vállalkozásokat. Lehetőség nyílik saját jelöltet is állítani, utóbbiak közül kerülnek ki a közönségdíjasok.

A szavazás a mai nappal indul a rendezvény honlapján.

 
 

Ahogy az a korábbi díjátadókon elhangzott, a Business Excellence Magyarországon az egyetlen olyan elismerés, amely az üzleti utaztatásban kimagaslóan teljesítő szolgáltatókat díjazza.

Az évről évre egyre nagyobb szakmai érdeklődéssel kísért szavazás 2022. szeptember 12-én zárul.

Az ünnepélyes díjátadót szeptember 19-én rendezi meg a Business Traveller Hungary szerkesztősége és kiadója a Haris Parkban, Buda exkluzív, neoreneszánsz stílusú találkozóhelyén.

https://turizmus.com/szabalyozas-orszagmarketing/elindult-a-szavazas-az-uzleti-turizmus-legjobbjaira-1182744

 

Kapcsolódó cikkek

Sziesztával védekeznek a balatoni vendéglátóhelyek a hőség és a munkaerőhiány ellen

2022. július 07. 08:17
A Balatonnál idén is visszatérő probléma a munkaerőhiány, főként a vendéglátásban ahol sokak szerint már-már „horrorbérekért” keresnek szakácsot, felszolgálót, sőt még zöldségelőkészítőt is.

Elriasztja a vendégeket a drámaian apadó Velencei-tó

2022. július 29. 09:27
Csütörtök délutánra a valaha mért legalacsonyabb szintre csökkent hazánk második legnagyobb tavának vízállása. A drámain apadó Velencei-tóban már hetek óta akadozik a sétahajó-közlekedés, és egyre kevesebb a kemping- és strandvendég.