Erdei jogsértések megelőzése

2021. április 14. 07:54
VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. erdészeti és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti szakszemélyzete 2021. április 10-én ellenőrzést tartott Hajmáskér és Várpalota lőtéri erdőterületein.
Erdei jogsértések megelőzése

Az ellenőrzés célja elsődlegesen az erdőterületen jogosulatlanul tartózkodók ellenőrzése volt, az illegális terepmotorozás, quadozás, offroadozás visszaszorítása érdekében.

 

 

 

A technikai sportok engedély nélküli gyakorlása az erdőtalajt, az élővilágot, az erdő látogatóit és a vadászat eredményességét egyaránt veszélyeztetik!

 

Az erdőkben elkövetett jogsértések megelőzése érdekében rendszeresen számítani lehet összehangolt ellenőrzésekre, kiemelten a lőtéri területeken.

 
www.fataj.hu
(VERGA Zrt)

Kapcsolódó cikkek

Kisebb földcsuszamlás Szilvásváradon

2021. május 20. 11:23
Az intenzív esőzés miatt a Szilvásváradi Állami Erdei Vasút Halastó megállója közelében lévő töltés teljesen felázott és az átnedvesedett földtömeg rácsúszott a kisvasúti pályára.

Az erdő felett építettek kerékpárutat Belgiumban

2020. december 01. 09:24
A fenntartható turizmus népszerűsítése érdekében a belgiumi Visit Limburg turisztikai vállalat évek óta dolgozik formabontó kerékpárutak fejlesztésén országszerte.