Fekete-Győr András dobta az első füstgránátot a rendőrökre

2018. december 14. 08:11
A Momentum elnöke nem bánta meg tettét, el is dicsekedett vele az ellenzéki sajtónak

A Kossuth térre csütörtökön visszatérő tüntetők ismét erőszakosan léptek fel. A randalírozó tömegben több ellenzéki politikus is ott volt, közülük a Momentum Mozgalom elnöke, Fekete-Győr András volt az, aki bedobta az első füstgránátot a rendőrök közé.

Fekete Győr a hvg.hu-nak nyilatkozva elismerte tettét, de nem bánja, mert a füstgránát nem ártalmas, és akkora düh van az emberekben, hogy vannak eszközök, amelyekkel élni kell.

Donáth Annát, a Momentum alelnökét elvitték a rendőrök, miután meggyújtott, majd a magasba emelt egy füstgránátot.

magyarhirlap.hu

Kapcsolódó cikkek

Felmondás védett korúnak, táppénzen lévőnek

2018. november 12. 08:12
A felmondásra vonatkozó speciális esetekkel kapcsolatos kérdéseket intéztek olvasóink szakértőnkhöz; az egyik esetben védett korú munkavállaló határozott idejű munkaszerződésének felbontási lehetőségéről, a másik esetben táppénzen lévő dolgozó határozatlan idejű munkaviszonyának megszüntetéséről érdeklődtek. A kérdésekre dr. Hajdu-Dudás Mária munkajogi ügyvéd szakértőnk válaszolt.

Rabszolgatörvény - éjszaka is összecsaptak a rendőrök és a tüntetők

2018. december 13. 08:08
Az Országgyűlés csütörtökön fejezi be 2018-as munkáját. Szerdán a képviselők elfogadták a munka törvénykönyve módosítását, amely ellen a parlamentben az ellenzéki képviselők, majd a Kossuth téren és a Fidesz székháza előtt is többen tüntettek. A rendőrök könnygázt is bevetettek.