Fekete-Győr András dobta az első füstgránátot a rendőrökre

2018. december 14. 08:11
A Momentum elnöke nem bánta meg tettét, el is dicsekedett vele az ellenzéki sajtónak

A Kossuth térre csütörtökön visszatérő tüntetők ismét erőszakosan léptek fel. A randalírozó tömegben több ellenzéki politikus is ott volt, közülük a Momentum Mozgalom elnöke, Fekete-Győr András volt az, aki bedobta az első füstgránátot a rendőrök közé.

Fekete Győr a hvg.hu-nak nyilatkozva elismerte tettét, de nem bánja, mert a füstgránát nem ártalmas, és akkora düh van az emberekben, hogy vannak eszközök, amelyekkel élni kell.

Donáth Annát, a Momentum alelnökét elvitték a rendőrök, miután meggyújtott, majd a magasba emelt egy füstgránátot.

magyarhirlap.hu

Kapcsolódó cikkek

Alkalmassági vizsgálat – munkáltatói tájékoztatási kötelezettség

2019. március 11. 08:25
Milyen részletességet kíván meg a GDPR szerinti munkáltatói tájékoztatási kötelezettség a foglalkozás-egészségügyi szolgáltató által végzett kötelező alkalmassági vizsgálat eszközeit, módszereit illetően? – kérdezte az Adózóna olvasója. Dr. Kéri Ádám ügyvéd válaszolt.

Családpolitika Magyarországon 2010 óta

2018. november 23. 09:23
A különböző családpolitikai ellátásokkal az államok általában egy-egy kiemelt cél elérésére törekednek. Az eltérő célokhoz eltérő eszközök, különböző támogatási formák társulnak. Az ezekre szánt költségvetési ráfordítások Magyarországon is jól mutatják a családpolitikai rendszer jelenlegi orientációját.