Fekete-Győr András dobta az első füstgránátot a rendőrökre

2018. december 14. 08:11
A Momentum elnöke nem bánta meg tettét, el is dicsekedett vele az ellenzéki sajtónak

A Kossuth térre csütörtökön visszatérő tüntetők ismét erőszakosan léptek fel. A randalírozó tömegben több ellenzéki politikus is ott volt, közülük a Momentum Mozgalom elnöke, Fekete-Győr András volt az, aki bedobta az első füstgránátot a rendőrök közé.

Fekete Győr a hvg.hu-nak nyilatkozva elismerte tettét, de nem bánja, mert a füstgránát nem ártalmas, és akkora düh van az emberekben, hogy vannak eszközök, amelyekkel élni kell.

Donáth Annát, a Momentum alelnökét elvitték a rendőrök, miután meggyújtott, majd a magasba emelt egy füstgránátot.

magyarhirlap.hu

Kapcsolódó cikkek

Az Európai Bizottság is vizsgálja a magyar túlóratörvényt

2019. február 06. 08:44
Már a Magyar Szakszervezeti Szövetség beadványa előtt vizsgálta az Európai Bizottság a munka törvénykönyve decemberben elfogadott módosítását – írja a hvg.hu.

Drasztikus munkaidő-szabályok jöhetnek - itt a fideszes javaslat

2018. november 22. 08:00
Újra elővették azt a 2017 tavaszán már lesöpört javaslatot, mely szerint a jelenlegi maximális 12 hónapról 36 hónaposra emelkedne az egyenlőtlen munkaidő-beosztásban dolgozók munkaidőkerete. Mindenkit érintene az, hogy az egy évben elrendelhető rendkívüli munkaidő maximális mértékét évi 400 órára növelnék meg. A Kósa Lajos és Szathmáry Kristóf fideszes képviselők jegyezte friss törvényjavaslat 2019 január 1-től lenne hatályos, amennyiben a parlament elfogadja.