Fekete-Győr András dobta az első füstgránátot a rendőrökre

2018. december 14. 08:11
A Momentum elnöke nem bánta meg tettét, el is dicsekedett vele az ellenzéki sajtónak

A Kossuth térre csütörtökön visszatérő tüntetők ismét erőszakosan léptek fel. A randalírozó tömegben több ellenzéki politikus is ott volt, közülük a Momentum Mozgalom elnöke, Fekete-Győr András volt az, aki bedobta az első füstgránátot a rendőrök közé.

Fekete Győr a hvg.hu-nak nyilatkozva elismerte tettét, de nem bánja, mert a füstgránát nem ártalmas, és akkora düh van az emberekben, hogy vannak eszközök, amelyekkel élni kell.

Donáth Annát, a Momentum alelnökét elvitték a rendőrök, miután meggyújtott, majd a magasba emelt egy füstgránátot.

magyarhirlap.hu

Kapcsolódó cikkek

Minisztériumi munkatárssal vetették át az Orbán Viktornak címzett szakszervezeti levelet

2019. január 09. 08:25
Levélben kérik Orbán Viktor miniszterelnöktől a szakszervezetek a munka törvénykönyve módosításának visszavonását, a sztrájktörvény módosítását, valamint tisztességes béreket és rugalmas nyugdíjrendszert követelnek. A levelet az Innovációs és Technológiai Minisztérium épületében a minisztérium egyik munkatársa vette át Kordás Lászlótól, a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MaSzSz) elnökétől.

Munkaidő nyilvántartása GPS-szel?

2018. november 26. 09:47
Gépjárműveinkbe GPS-t szereltettünk, használható-e a rendszerben kimutatott munkavégzés ideje munkaidő-nyilvántartásként? – kérdezte olvasónk. Dr. Hajdu-Dudás Mária munkajogi ügyvéd szakértőnk válaszolt.