Gerbeaud Emil öröksége torta és különleges pezsgő - így ünnepel a Gerbeaud kávéház

2023. október 06. 14:35
Az idén 165. éves Gerbeaud új kínálattal és édes meglepetésekkel, kulturális és zenei programokkal, ünnepi dekorációval és kirakatinstallációval készül az alkalomra október 13-15. között.
Gerbeaud Emil öröksége torta és különleges pezsgő - így ünnepel a Gerbeaud kávéház
A Gerbeaud Emil öröksége tortával és a Gerbeaud és Sauska közös pezsgőjével, különleges ajánlat keretében ünnepelhetnek a kávéházba látogatók ezen a hétvégén. Megújult kínálat debütál, mely nem csak az édes ízek szerelmeseinek, de a könnyed kávéházi fogások kedvelőinek sem okoz majd csalódást.
 
A halászlé, a hazai sajtokat és felvágottakat kínáló magyar ízelítőtányér vagy a madártej mellett desszertújdonságaik is édes pillanatokat ígérnek. A Sissi tart vagy a házi krémes mellé többek között a Caffé Lánchíd kávékülönlegességet, vagy a Gerbeaud legend koktélt is megkóstolhatják majd, a töltött macskanyelv csokoládé válogatása pedig a 165. születésnap alkalmából új, ünnepi díszcsomagolást ölt.
 
Az Iparművészeti Múzeum jóvoltából a Gerbeaud kincsek is megtekinthetőek lesznek a kávéházban, a kizárólag erre a hétvégére megnyíló, születésnapi mini tárlaton. Olyan programokon is részt vehetnek az érdeklődők, melyek a Gerbeaud család és a kávéház érdekességeit mesélik el Niszkács Anna ügyvezető-tulajdonos és Molnár Gyöngy Krisztina művészettörténész segítségével.
 
Az esemény részletes programja a kávéház Facebook oldalán olvasható.
 
forrás: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek

Újra látogatható a nagycenki Széchenyi-kastély parkja

2023. március 14. 12:15
Szerdától a „legnagyobb magyar”, gróf Széchenyi István által megálmodott kastélypark új élményekkel várja a látogatókat Nagycenken.
 
Március 15-én ismét megnyitja kapuit a nagycenki Széchenyi- kastély parkja, amely a kastély turisztikai célú fejlesztése keretében újult meg.

KÜLÖNLEGES PROGRAMOKKAL VÁRJÁK AZ ÉRDEKLŐDŐKET A BARLANGOK HÓNAPJA ALKALMÁBÓL

2023. március 03. 11:51
Az öt hazai Nemzeti Park területén fekvő barlangok kedvezményes jegyárakkal, különleges programokkal várják az érdeklődőket március végéig a Barlangoljunk! - március a barlangok hónapja elnevezésű programsorozat részeként. A látogatók többek között geotúrán, denevérlesen, valamint fotós túrán is részt vehetnek.