Gerbeaud Emil öröksége torta és különleges pezsgő - így ünnepel a Gerbeaud kávéház

2023. október 06. 14:35
Az idén 165. éves Gerbeaud új kínálattal és édes meglepetésekkel, kulturális és zenei programokkal, ünnepi dekorációval és kirakatinstallációval készül az alkalomra október 13-15. között.
Gerbeaud Emil öröksége torta és különleges pezsgő - így ünnepel a Gerbeaud kávéház
A Gerbeaud Emil öröksége tortával és a Gerbeaud és Sauska közös pezsgőjével, különleges ajánlat keretében ünnepelhetnek a kávéházba látogatók ezen a hétvégén. Megújult kínálat debütál, mely nem csak az édes ízek szerelmeseinek, de a könnyed kávéházi fogások kedvelőinek sem okoz majd csalódást.
 
A halászlé, a hazai sajtokat és felvágottakat kínáló magyar ízelítőtányér vagy a madártej mellett desszertújdonságaik is édes pillanatokat ígérnek. A Sissi tart vagy a házi krémes mellé többek között a Caffé Lánchíd kávékülönlegességet, vagy a Gerbeaud legend koktélt is megkóstolhatják majd, a töltött macskanyelv csokoládé válogatása pedig a 165. születésnap alkalmából új, ünnepi díszcsomagolást ölt.
 
Az Iparművészeti Múzeum jóvoltából a Gerbeaud kincsek is megtekinthetőek lesznek a kávéházban, a kizárólag erre a hétvégére megnyíló, születésnapi mini tárlaton. Olyan programokon is részt vehetnek az érdeklődők, melyek a Gerbeaud család és a kávéház érdekességeit mesélik el Niszkács Anna ügyvezető-tulajdonos és Molnár Gyöngy Krisztina művészettörténész segítségével.
 
Az esemény részletes programja a kávéház Facebook oldalán olvasható.
 
forrás: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek

A Puskás Ferenc Stadion metrómegálló környékének fejlesztése - látványtervek

2024. január 10. 16:41
Jelentős lépés a Puskás Ferenc Stadion metrómegálló környékének fejlesztésében a Chain Bridge Ventures Kft. most bejelentett nagyberuházása. A cég a Bánáti + Hartvig építésziroda tervei alapján építteti fel a 29 ezer négyzetméteres Centralét.
A Kerepesi út és a Hungária körút kereszteződésénél épülő Centraléban üzletek, irodák, hotel, szolgáltatási terek és ételudvar is várja majd a látogatókat. A Puskás Ferenc Stadion metrómegállót is fejlesztik új mozgólépcsőkkel és új zöldterülettel.
 

Áprilisban versenyt futhatunk az idén 150 éves fogaskerekűvel

2024. április 03. 15:38
Már 19 éves hagyomány, amikor tavasszal Budapest sportszerető lakói együtt mozdulnak, hogy gyorsabbak legyenek a fővárosi fogaskerekűnél. Idén április 27-én kerül sor a megmérettetésre.