Gyurcsány embere emelné a benzinárakat

2022. április 26. 20:43
Gyurcsány embere szerint nyár végéig - lépcsőzetesen és „osztott teherviseléssel” - ki kell vezetni az üzemanyagárstopot.
Gyurcsány embere emelné a benzinárakat
Dávid Ferenc szerint nyár végéig - lépcsőzetesen és „osztott teherviseléssel” - ki kell vezetni az üzemanyagárstopot
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője, Dávid Ferenc az ATV Start műsorában csapongva, értelmes gondolatmenetet felvázolni képtelen módon úgy nyilatkozott:

„A benzinnél, vagyis az üzemanyagnál pontosabban én azt gondolom, hogy - az május 15-e, ott még van két hete gondolkodni a kormánynak - előbb-utóbb el kell kezdeni két dolgot, egyrészt mindenkit bevonni az osztozkodásba, tehát ne csak a kiskereskedő benzinkutasok vigyék el a balhét, hanem a nagykereskedő, a készletező, a finomító és az állam, hogy azért ő is szálljon be ebbe a buliba. És a másik meg az, hogy ezt lépcsőzetesen ki kell vezetni!”

Az alábbi videóban az ominózus fejtegetés 07:27-től jön:

https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20220426-gyurcsany-embere-emelne-a-benzinarakat

 

 

https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20220426-gyurcsany-embere-emelne-a-benzinarakat

Kapcsolódó cikkek

Zöldségfeldolgozó üzemet adták át Keléden

2016. július 13. 08:07
A Startmunka Program keretében 30 millió forintos beruházás történt Keléden. Ez a fejlesztés az egész térség fejlődésének, jövőképének sokat segít – hangsúlyozta V. Németh Zsolt környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkár.

Friss Eurostat adat: Budapest életszínvonalban lepipálja Bécset és Berlint

2021. március 08. 09:52
 
Az Eurostat adatai alapján az életszínvonalat tekintve Budapest több fontos nyugat-európai várost is megelőz. Prága, Varsó vagy Pozsony azonban így is előttünk jár.