Hatalmas partikkal készül a Plázs augusztus utolsó hétvégéjén

2023. augusztus 22. 16:35
Pénteken - a tavalyi fantasztikus siker után - a siófoki Plázsra visszatér a Holi Beach Fesztivál. Szombaton az Aréna sátrában beindul a Disney Beach, a homokon pedig elszabadulnak a női energiák a Lunar Girls Nighton.
Vannak olyan éjszakák, amik egyértelműen a történelemkönyvek lapjaira kívánkoznak. A tavalyi nyár Holi Beach Fesztiválja egészen biztosan ilyen volt. Most pénteken visszatér a Plázs egyik idei legnagyobb dobása, és az ország legkedveltebb fellépőivel veszik be a Balaton bulicentrumát, ahol a nagyszínpadon lép majd fel a VALMAR és Kkevin.
Hatalmas partikkal készül a Plázs augusztus utolsó hétvégéjén
A legszínesebb arcoknak pedig ezúttal is több száz kiló holi porral kedveskednek.
 
A további fellépők közt – több helyszínen – pedig ott lesz: Adam Ajkay, BRÉDA BIA, Chrstphr, Crotter, Elektra, Gabriel Dancer, Jackwell, JANETT, Jauri, Koósz Milán, Metzker Viktória, Purebeat, R92, Stadiumx, Stephanie, Strong R., Szecsei, Willcox és Yamina.
 
Szombaton sokak gyerekkorát idézi meg a Disney Beach a Plázs Arénában, ahol önfeledten énekelhetjük együtt Hannah Montana vagy épp a Violetta slágereit.
 
A holdfényes éjszakán pedig a Plázs „tengerpartján” rúghatjuk a homokot a Lunar Girls Nighton. „A földöntúli hangulat most is garantált, de arra gondoltunk megspékeljük ezt az egészet egy kis női energiával, így ez az est most teljes mértékig a „girlpower” jegyében telik majd”- ígérik a szervezők. A programban pedig kétórás exkluzív szettel indít JANETT b2b VICTORIA FRANCHES, majd jön Johanna Bozai, szerbiából Victøria és a végén Olessia.
 
forrás: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek

Színes programok kísérik a 25. Év Fagylaltja versenyt

2023. július 07. 14:52
A Magyar Cukrász Ipartestület idén 25. alkalommal választja meg az év fagylaltjait. A jubileumi versenyt július 7-én, pénteken rendezik Komáromban, a Jókai ligetben és a nagyközönség előtt is nyitva áll majd.

Az egymilliomodik vendégéjszakát ünnepelte Hajdúszoboszló

2022. november 22. 16:12
Ez év október 26-áig már 308 ezer vendég töltött el összesen egymillió vendégéjszakát Hajdúszoboszlón, ahol a gyógyfürdő és az Aqua-Palace élményfürdő is nyitva marad télen, változatlan kínálat mellett.
 
Hajdúszoboszlón két nehéz évet követően sikeres lesz a 2022-es év, ezt támasztja alá az eddigi jelentős vendégforgalom is. Míg 2021-ben 253 ezer vendég által 842 ezer vendégéjszaka realizálódott a fürdővárosban, ez év október 26-áig már 308 ezren töltöttek el egymillió vendégéjszakát a Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint.