Hatalmas partikkal készül a Plázs augusztus utolsó hétvégéjén

2023. augusztus 22. 16:35
Pénteken - a tavalyi fantasztikus siker után - a siófoki Plázsra visszatér a Holi Beach Fesztivál. Szombaton az Aréna sátrában beindul a Disney Beach, a homokon pedig elszabadulnak a női energiák a Lunar Girls Nighton.
Vannak olyan éjszakák, amik egyértelműen a történelemkönyvek lapjaira kívánkoznak. A tavalyi nyár Holi Beach Fesztiválja egészen biztosan ilyen volt. Most pénteken visszatér a Plázs egyik idei legnagyobb dobása, és az ország legkedveltebb fellépőivel veszik be a Balaton bulicentrumát, ahol a nagyszínpadon lép majd fel a VALMAR és Kkevin.
Hatalmas partikkal készül a Plázs augusztus utolsó hétvégéjén
A legszínesebb arcoknak pedig ezúttal is több száz kiló holi porral kedveskednek.
 
A további fellépők közt – több helyszínen – pedig ott lesz: Adam Ajkay, BRÉDA BIA, Chrstphr, Crotter, Elektra, Gabriel Dancer, Jackwell, JANETT, Jauri, Koósz Milán, Metzker Viktória, Purebeat, R92, Stadiumx, Stephanie, Strong R., Szecsei, Willcox és Yamina.
 
Szombaton sokak gyerekkorát idézi meg a Disney Beach a Plázs Arénában, ahol önfeledten énekelhetjük együtt Hannah Montana vagy épp a Violetta slágereit.
 
A holdfényes éjszakán pedig a Plázs „tengerpartján” rúghatjuk a homokot a Lunar Girls Nighton. „A földöntúli hangulat most is garantált, de arra gondoltunk megspékeljük ezt az egészet egy kis női energiával, így ez az est most teljes mértékig a „girlpower” jegyében telik majd”- ígérik a szervezők. A programban pedig kétórás exkluzív szettel indít JANETT b2b VICTORIA FRANCHES, majd jön Johanna Bozai, szerbiából Victøria és a végén Olessia.
 
forrás: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek

Átadták a 8-as főút déli elkerülő szakaszát Veszprémben

2022. december 21. 12:53
Átadták a veszprémi 8-as főút déli elkerülő szakaszát és a 8-as utat, valamint a 82-es számú főutat összekötő szakaszt kedden. Ezzel biztonságosabbá és gyorsabbá vált a Balaton és a főváros közti közlekedés.
Az útátadóval egybekötött sajtótájékoztatón a beruházást végző NIF Zrt. vezérigazgató-helyettese, Nyul Zoltán közölte:a balatonfüredi és a litéri csomópontok között több ütemben épült meg a 7,5 kilométeres útszakasz, 25,3 milliárd forintból. A 8-as főutat a 82-essel összekötő 1,1 kilométeres szakasz csaknem 3 milliárd forintba került.

A csend és az áhítat otthona a Vértesben rejtőzik

2023. október 16. 15:37
Európa-szerte kuriózumnak számító barokk műemlékegyüttest rejtenek a Vértes erdei, Budapesttől alig 80 kilométerre. A Majkon megbújó kamalduli remeteségben betekinthet az egykor némasági fogadalomban itt élt szerzetesek zárt világába.