Hordó Hotel Hollandiában

2021. január 18. 09:19
Jelenleg csak a holland turisták élvezhetik a Hotel De Vrouwe van Stavoren nevű szálloda különleges boroshordóit, ám a Wine Barrel nevet viselő szálloda biztosan óriási durranás lesz széles körben a járványhelyzet csillapodása után.
Hordó Hotel Hollandiában

A különleges szálloda Hollandia egyik legősibb településén, Stavorenben talállható. Kínál normál szobákat is, ám akik egy kicsi extrára vágynak, azok kibérelhetnek hatalmas hordókra emlékeztető lakosztályokat is - összesen nyolc közül választhatnak. Némelyikben egykor 23 ezer liter bort tároltak, most pedig két ággyal, fürdőszobával és nappalival is felszerelt szálláshely, némelyikben jakuzzi és privát szauna is található - írja a Nap mint nap.

Azért a bort sem fogják hiányolni az oda látogatók, ugyanis minden vendéget egy üveg bor vár a szobában és a hotel éttermének borkínálatát is élvezhetik. A különleges dolgokért ki kell nyitni a pénztárcát, így nem meglepő, az ár elég borsos: közel 60 ezer forintba kerül két főnek egy éjszaka.

 

Egyébként nem elsőként találták ki ezeket a szobákat, ugyanis a mexikói Tequila településén is van egy olyan szálloda, ahol hordókban lakhatnak a vendégek - ezekben a hordókban azonban tequilát tároltak.

Forrás: StartLap

 / fataj.hu

Kapcsolódó cikkek

Hazánkban egyedülálló, de európai viszonylatban is ritkaság a monoszlói Hegyestű

2018. augusztus 16. 12:19
A Káli-medence kapujának őre a Zánka és Monoszló között 337 méterre magasodó Hegyestű. A Balaton felől szabályos kúp alakot mutató hegy északi felét az egykori kőbánya lefejtette, a visszamaradt, közel 50 m magas bányafal azonban felfedi számunkra a kb. 8 millió évvel ezelőtt működött bazalt vulkán belsejét, írja honlapján a Balaton-felvidéki Nemzeti Park.

Mindig van hova fejlődni

2016. augusztus 12. 08:53
A folyamatos újítások, a javító, modernizáló szándék az, ami mozgásban, fejlődésben tartja a világot. Ez a tény minden szakterületre, tudományágra igaz. Nincs ez másként a mezőgazdaságban, kertészetben sem.