Hordó Hotel Hollandiában

2021. január 18. 09:19
Jelenleg csak a holland turisták élvezhetik a Hotel De Vrouwe van Stavoren nevű szálloda különleges boroshordóit, ám a Wine Barrel nevet viselő szálloda biztosan óriási durranás lesz széles körben a járványhelyzet csillapodása után.
Hordó Hotel Hollandiában

A különleges szálloda Hollandia egyik legősibb településén, Stavorenben talállható. Kínál normál szobákat is, ám akik egy kicsi extrára vágynak, azok kibérelhetnek hatalmas hordókra emlékeztető lakosztályokat is - összesen nyolc közül választhatnak. Némelyikben egykor 23 ezer liter bort tároltak, most pedig két ággyal, fürdőszobával és nappalival is felszerelt szálláshely, némelyikben jakuzzi és privát szauna is található - írja a Nap mint nap.

Azért a bort sem fogják hiányolni az oda látogatók, ugyanis minden vendéget egy üveg bor vár a szobában és a hotel éttermének borkínálatát is élvezhetik. A különleges dolgokért ki kell nyitni a pénztárcát, így nem meglepő, az ár elég borsos: közel 60 ezer forintba kerül két főnek egy éjszaka.

 

Egyébként nem elsőként találták ki ezeket a szobákat, ugyanis a mexikói Tequila településén is van egy olyan szálloda, ahol hordókban lakhatnak a vendégek - ezekben a hordókban azonban tequilát tároltak.

Forrás: StartLap

 / fataj.hu

Kapcsolódó cikkek

Koronavírus: egy országos felmérés szerint a magyarok belefáradtak a Covid második hullámába

2020. október 14. 09:17
Országos felmérés készült a magyarok maszkviselési szokásairól és arról, ki hogyan készül, vagy épp nem készül a koronavírus második hullámára.

"Mindig furcsán néznek rám, ha elmondom, hogy nálunk a munkának becsülete van"

2019. május 30. 08:53
Miért nem félnek a Bridgestone-nál attól, hogy a robotok elveszik a munkahelyeket? Hogy lehet, hogy egy cafeteria guru fél éve elhangzó ötlete Tatabányán évek óta működik? Miért 12 órázik önszántából évek óta 800 ember, és miért nem veszi magára az abroncsgyár a környezetvédelmi kérdéseket? Ezekről is kérdeztük Topolcsik Melindát, a cég ügyvezető igazgatóját.