Hordó Hotel Hollandiában

2021. január 18. 09:19
Jelenleg csak a holland turisták élvezhetik a Hotel De Vrouwe van Stavoren nevű szálloda különleges boroshordóit, ám a Wine Barrel nevet viselő szálloda biztosan óriási durranás lesz széles körben a járványhelyzet csillapodása után.
Hordó Hotel Hollandiában

A különleges szálloda Hollandia egyik legősibb településén, Stavorenben talállható. Kínál normál szobákat is, ám akik egy kicsi extrára vágynak, azok kibérelhetnek hatalmas hordókra emlékeztető lakosztályokat is - összesen nyolc közül választhatnak. Némelyikben egykor 23 ezer liter bort tároltak, most pedig két ággyal, fürdőszobával és nappalival is felszerelt szálláshely, némelyikben jakuzzi és privát szauna is található - írja a Nap mint nap.

Azért a bort sem fogják hiányolni az oda látogatók, ugyanis minden vendéget egy üveg bor vár a szobában és a hotel éttermének borkínálatát is élvezhetik. A különleges dolgokért ki kell nyitni a pénztárcát, így nem meglepő, az ár elég borsos: közel 60 ezer forintba kerül két főnek egy éjszaka.

 

Egyébként nem elsőként találták ki ezeket a szobákat, ugyanis a mexikói Tequila településén is van egy olyan szálloda, ahol hordókban lakhatnak a vendégek - ezekben a hordókban azonban tequilát tároltak.

Forrás: StartLap

 / fataj.hu

Kapcsolódó cikkek

56 centiméteres a világ legkisebb felvonóhídja

2018. augusztus 07. 09:49
Autóval mindössze két másodpercbe telik átkelni a bermudai Somerset hídon, írja riportjában a BBC.

Ezekben a cukrászdákban kóstolhatod meg az Ország Tortáját

2016. augusztus 19. 08:37
Mint ismert, háromfordulós zsűrizési körben választották ki Magyarország 2016-os győztes tortáját, amely az Őrség zöld aranya, Szó Gellért (G&D Kézműves Cukrászda, Salgótarján) süteménye lett.