Ilyen egy téli hajnali mesevilág Galyatetőn

2023. december 07. 15:52
Csodás arcát mutatta a Mátra.
 
Országszerte havazik, a nagy hó több helyen nehezíti a közúti és vasúti közlekedést. A meteorológia előrejelzések szerint a havazás intenzitása a nap folyamán csökken, sok helyen havas esőre, esőre vált át a csapadék.
Ilyen egy téli hajnali mesevilág Galyatetőn
Ma hajnalra – a közlekedési nehézségek ellenére – téli mesevilággá változott az ország jelentős része, a magasabb területeken, így a Mátrában is a hó vette át az uralmat.
Lucza Zsolt természetfotós az élmény reményében gépkocsiba ült, és célba vette Galyatetőt. Útjának “eredményéről” képgalériánkban látható felvételei árulkodnak.
 
forrás: sokszinuvidek.hu

Kapcsolódó cikkek

Berettyóújfalu turisztikai tervei

2023. szeptember 13. 17:59
A Magyar Fürdőszövetség elnöksége 2023. szeptember 11–12-én Berettyóújfaluban tartotta meg kihelyezett elnökségi ülését, amelyen az őszi szakmai napról, a szakbizottságok javaslatairól, a novemberi közgyűlés napirendi témáiról és az aktuális kérdésekről folytattak eszmecserét.

Idén is lesz tiszacsegei halászlé fesztivál

2023. június 27. 17:15
Tizenötödik alkalommal rendezik meg július elsején a tiszacsegei halászlé fesztivált: a Tisza-parton felállított hatalmas bográcsokban mintegy ötezer adag hagyományos és korhely halászlé készül majd a látogatóknak – jelezte a halászcsárda tulajdonosa.
 
Nagy Sándor emlékeztetett, a csegei korhely halászlé bekerült a nemzeti értéktárba, s a cím elnyerése óta most először kerül az étel a fesztiválozók asztalára. Nem titkolt céljuk, hogy a korhely halászlé bekerüljön a hungarikumok közé.