Jövő szombaton hajnalig korizhatunk a Városligeti Műjégpályán

2023. február 13. 12:43
Február 18-án éjjel is jégkorcsolyázhatunk majd a Városligeti Műjégpályán, ráadásul jobbnál jobb zenékre. Az esti zárás után egy ráadás idősávval készül a műjég, így az érdeklődők este kilenc és hajnali 1 között is pályára léphetnek majd.
Az este első felében (21.00–22.30) a jégpálya rezidens dj-je, Antal Imi szolgáltatja majd a korcsolyaalávalót, az éjszakai nyitvatartás alatt (22.30-23.30) pedig Regán Lili hozza el a legmenőbb zenéket. Az éjszakai korizást végül Antal Imivel (23.30-1.00) zárhatjuk – írja az énbudapestem.hu.
Jövő szombaton hajnalig korizhatunk a Városligeti Műjégpályán
Fontos, hogy az éjszakai korcsolyázásra kizárólag az eseményre szóló jeggyel lehet belépni (más jegytípussal, bérlettel nem). Az online jegyek hamarosan elérhetőek lesznek a jégpálya honlapján. A korhatár 16 év, mely alatt csak felnőtt kísérővel lehet belépni a pálya területére. Természetesen a megszokott szolgáltatások is elérhetőek lesznek, így a korcsolyakölcsönző is nyitva tart.
 
forrás: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek

Több mint 200 nyitott levendulás várja a közönséget a szezonban

2023. június 02. 14:35
185 hazai és 44 határon túli olyan levendulásról van tudomásunk, amely a közönség számára nyitott.
 
"Kevesen tudják, hogy az első levendulatövek bencés szerzetesekkel érkeztek hazánkba Olaszországból és hosszú időn keresztül gyógynövényként alkalmazták azokat a kolostorokban. Szintén érdekesség, hogy a valódi levendula megszárított virága hivatalos volt már a Magyar Gyógyszerkönyv 1871. évi első kiadásában is, továbbá hivatalos gyógynövénydrog a jelenleg hatályos VIII. Magyar Gyógyszerkönyvben is” – avat be minket Lakatos Márk, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campusának mesteroktatója.

Mintegy 30 borász, 120 féle bor és pezsgősarok is várja a látogatókat a Cifra Borsétán Kecskeméten

2023. március 02. 12:46
Mintegy 30 borász, 120 féle bor, pezsgősarok, gasztronómiai kiállítók és tematikus mesterkurzusok is várják az érdeklődőket a második Cifra Borsétán március végén Kecskeméten - közölték a szervezők az MTI-vel.
A borkóstoló célja Kecskemét és környéke borra, gasztrokultúrára nyitott közönségének megszólítása, valamint a közösségépítés és hagyományteremtés mellett a Kunsági borvidék eseménypalettájának színesítése - fogalmazott Frittmann Péter borász, az esemény főszervezője a közleményben.