Jövő szombaton hajnalig korizhatunk a Városligeti Műjégpályán

2023. február 13. 12:43
Február 18-án éjjel is jégkorcsolyázhatunk majd a Városligeti Műjégpályán, ráadásul jobbnál jobb zenékre. Az esti zárás után egy ráadás idősávval készül a műjég, így az érdeklődők este kilenc és hajnali 1 között is pályára léphetnek majd.
Az este első felében (21.00–22.30) a jégpálya rezidens dj-je, Antal Imi szolgáltatja majd a korcsolyaalávalót, az éjszakai nyitvatartás alatt (22.30-23.30) pedig Regán Lili hozza el a legmenőbb zenéket. Az éjszakai korizást végül Antal Imivel (23.30-1.00) zárhatjuk – írja az énbudapestem.hu.
Jövő szombaton hajnalig korizhatunk a Városligeti Műjégpályán
Fontos, hogy az éjszakai korcsolyázásra kizárólag az eseményre szóló jeggyel lehet belépni (más jegytípussal, bérlettel nem). Az online jegyek hamarosan elérhetőek lesznek a jégpálya honlapján. A korhatár 16 év, mely alatt csak felnőtt kísérővel lehet belépni a pálya területére. Természetesen a megszokott szolgáltatások is elérhetőek lesznek, így a korcsolyakölcsönző is nyitva tart.
 
forrás: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek

Szombaton életre kel a történelem a füleki várban

2023. augusztus 30. 13:39
Idén is életre kel a történelem a füleki várban, ahol a XXIII. várjátékokat rendezik meg szombaton. A felvidéki városban a látogatók megismerkedhetnek a középkori mindennapi élettel, kultúrával és annak a korszaknak a hagyományaival, amikor a vár fontos katonai és stratégiai funkciót töltött be.
A főszervező Füleki Vármúzeum tájékoztatása szerint a program szombat délután veszi kezdetét a gyermekeknek szánt gólyalábas színházi előadással, amelynek címe „A legmagasabb kézművesek”.

Borkóstolóval várnak minden érdeklődőt a hétvégén Bács-Kiskunban

2023. szeptember 29. 14:02
Szombat délután a Császártöltési Pincesorokért Egyesület szüretzáró borkóstolót rendez 15 órától a Főkáptalan pincesoron.