Kész, vége! Ma végleg lekapcsolják minden gépen ezt a böngészőt

2023. február 14. 12:38
A Microsoft a mai napon fogja leküldeni azokra a gépekre, amiken még mindig megtalálható az Internet Explorer azt a frissítést, ami végleg letiltja azokon a már elavult böngészőt. 
 
Az Internet Explorer, aminek támogatása a mai nappal végleg megszűnik. Azok a felhasználók, akik mégis megpróbálják majd a régi szoftvert elindítani, egy tájékoztató ablakot kapnak majd, amiből megtudhatják, hogy "az Internet Explorer jövője a Microsoft Edge-ben van - írja a PCForum.
Kész, vége! Ma végleg lekapcsolják minden gépen ezt a böngészőt
A Microsoft azért döntött a drasztikus tisztítás mellett, hogy az Internet Explorer, aminek támogatása a mai nappal végleg megszűnik, ne válhasson kártevők és hackerek prédájává a mostantól elmaradó biztonsági javítások miatt. 
 
forrás: penzcentrum.hu

Kapcsolódó cikkek

Biztosítottá válik a másodfokú eljárás a környezetvédelmi hatósági ügyekben

2023. december 13. 15:23
A magyar emberek egészségének és a környezet védelmének további erősítése érdekében a kormány által benyújtott törvényjavaslat szerint a jövőben a környezetvédelmi hatósági ügyekben lehetőség lesz a másodfokú eljárás lefolytatására.
 

Sürgős egyeztetést követel öt szakszervezeti szövetség a munkavédelmi tájékoztatás módosításáról

2023. augusztus 17. 14:37
Sürgős érdemi szakmai egyeztetést követel öt szakszervezeti szövetség a munkavédelmi tájékoztatás tervezett módosításáról, mert álláspontjuk szerint a kormány életveszélyes következményekkel járó törvénymódosításra készül.