Kész, vége! Ma végleg lekapcsolják minden gépen ezt a böngészőt

2023. február 14. 12:38
A Microsoft a mai napon fogja leküldeni azokra a gépekre, amiken még mindig megtalálható az Internet Explorer azt a frissítést, ami végleg letiltja azokon a már elavult böngészőt. 
 
Az Internet Explorer, aminek támogatása a mai nappal végleg megszűnik. Azok a felhasználók, akik mégis megpróbálják majd a régi szoftvert elindítani, egy tájékoztató ablakot kapnak majd, amiből megtudhatják, hogy "az Internet Explorer jövője a Microsoft Edge-ben van - írja a PCForum.
Kész, vége! Ma végleg lekapcsolják minden gépen ezt a böngészőt
A Microsoft azért döntött a drasztikus tisztítás mellett, hogy az Internet Explorer, aminek támogatása a mai nappal végleg megszűnik, ne válhasson kártevők és hackerek prédájává a mostantól elmaradó biztonsági javítások miatt. 
 
forrás: penzcentrum.hu

Kapcsolódó cikkek

Erste-ügyfelek, figyelem: bankszünnapok jönnek a Commerzbank átvétele miatt

2022. november 17. 10:16
December elsejével átveszi a Commerzbank Zrt. ügyfeleit az Erste Bank Hungary. Az átvétellel kapcsolatos tevékenységek biztonságos végrehajtása érdekében az Erste Bank Hungary december 1-én 22.00 és december 4-én 24.00 között bankszünnapot tart.

Helyi termék rendezvénysorozat

2023. április 06. 15:37
2023. április 25. és május 11. között négy helyszínen „Helyi termék” címmel szervez rendezvénysorozatot a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózattal közösen, az Agrárminisztérium, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal és a Kislépték Egyesület közreműködésével.