Kész, vége! Ma végleg lekapcsolják minden gépen ezt a böngészőt

2023. február 14. 12:38
A Microsoft a mai napon fogja leküldeni azokra a gépekre, amiken még mindig megtalálható az Internet Explorer azt a frissítést, ami végleg letiltja azokon a már elavult böngészőt. 
 
Az Internet Explorer, aminek támogatása a mai nappal végleg megszűnik. Azok a felhasználók, akik mégis megpróbálják majd a régi szoftvert elindítani, egy tájékoztató ablakot kapnak majd, amiből megtudhatják, hogy "az Internet Explorer jövője a Microsoft Edge-ben van - írja a PCForum.
Kész, vége! Ma végleg lekapcsolják minden gépen ezt a böngészőt
A Microsoft azért döntött a drasztikus tisztítás mellett, hogy az Internet Explorer, aminek támogatása a mai nappal végleg megszűnik, ne válhasson kártevők és hackerek prédájává a mostantól elmaradó biztonsági javítások miatt. 
 
forrás: penzcentrum.hu

Kapcsolódó cikkek

Több mint 73 ezer forinttal nőtt a bruttó átlagos bér

2023. március 29. 12:10
A KSH adatai szerint 2023 januárjában tovább folytatódott a bérek emelkedése, egy év alatt 16,1 százalékkal emelkedtek a bruttó keresetek. A teljes munkaidőben alkalmazásban állók bére több mint 73 ezer forinttal 528 ezer forintra emelkedett, a tavalyi 455 ezer forintról. 2010-hez képest tehát az átlagos kereset már 2,6-szorosára nőtt - fűzte hozzá a legfrisseb adatokhoz közleményében a Gazdaságfejlesztési Minisztérium.
 

10 milliárd forint támogatás a magyar falvaknak

2023. november 15. 17:39
A Magyar Falu program keretében új pályázati kiírás jelent meg.
 
Új pályázati kiírás jelent meg a Magyar falu programban, tízmilliárd forint keretösszeggel – jelentette be a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos hétfőn (nov.13.) Budapesten.