Leáll a magyarországi Suzuki gyár

2024. január 15. 17:16
A japánban gyártott motorok késése miatt az esztergomi Suzuki-gyárban január 15-től 21-ig felfüggesztik a munkát. 
Leáll a magyarországi Suzuki gyár
A leállást a Vörös-tengeri szállítás akadozásával indokolják – írta e-mailben a Suzuki a Reuters-nek.
 
A Tesla és a kínai Geely tulajdonában lévő Volvo Car autógyárak a múlt hét második felében jelentették be, hogy felfüggesztik az európai munkát a Vörös-tengeren tapasztalt szállítási problémák miatt.
Esztergom, 2022. október 20. 
Az összeszerelõ üzem az esztergomi Suzuki-gyárban 2022. október 19-én.
MTI/Szigetváry Zsolt
A Suzuki a Reuters-nek elmondta, hogy a leállást azért kellett elrendelni, mivel a japán gyártású motorok szállítása késik.
 
Azt is közölték, hogy az Esztergomban található gyárban a tervek szerint január 22-től folytatódik a gyártás.
 
forrás: vg.hu

Kapcsolódó cikkek

Friss saláta fillérekből

2023. március 14. 11:00
Termesztése gyerekjáték, két hetet sem kell várni rá, szinte fillérekből van egy tálcányi friss salátának való, kellemes az íze és tele van vitaminnal. Kell ennél több?
 
Tél végén, tavasz elején, amikor kevés zöld salátát találunk, a legjobb megoldás a zsázsa - különösen manapság, amikor fennakadás van az európai zöldségtermesztésben, a saláták és primőrök ára pedig éppen nem pénztárcabarát.

Drónos szállítást tesztel Budapesten a Rossmann (+videó)

2023. január 18. 11:51
Drónos házhoz szállítást tesztel Budapesten a Rossmann üzletlánc és logisztikai partnercége, a DODO - közölte a Rossmann kedden az MTI-vel.
 
A tesztelés kezdeti szakaszában azt vizsgálják, milyen gyorsan teljesítik a drónok a megrendeléseket, mennyi idő a csomagok fölhelyezése, a felszállás és a leszállás. Az első, egyelőre még rakomány nélküli tesztrepülésen 15 kilométeres utat jelöltek ki a főváros légterében, ügyelve a biztonságos repülésre, amely 14 percig tartott.